NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

"El Clasico" žybėjęs Mirotičius sugrąžino "Barcą" į Eurolygos lyderės poziciją

2021-12-11
Šarūnas Jasikevičius su "FC Barcelona" komanda pirmą kartą šiame sezone laimėjo "El Clasico" mūšį ir tapo vienvaldžiais Eurolygos lyderiais.

Katalonai savo aikštėje 93:80 palaužė Madrido "Real" krepšininkus ir įsirašė 12-ąją pergalę. Prieš šią dvikovą abi ekipos žengė koja kojon su 11 iškovotų pergalių.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai (2:9), tačiau katalonai vedami N.Mirotičiaus perėmė iniciatyvą (18:17). Antrojo kėlinio pradžioje Š.Jasikevičiaus auklėtiniai jau turėjo dviženklę persvarą (31:21).

Baigiant įpusėti ketvirtajam kėliniui Šaras užsidirbo techninę pražangą, o "Real" sumažino deficitą iki 8 taškų (84:76). Likus žaisti minutę N.Mirotičius įsmeigė tritaškį, kuris nebeleido varžovams pagalvoti apie šansus išsigelbėti (91:80).

Kitą savaitę "Barcos" laukia dvejos išvykos Eurolygoje. Antradienį mačas Belgrade, o ketvirtadienį Šaras sugrįš į Atėnus dvikovai su "Panathinaikos". Šį savaitgalį katalonų dar laukia išvyka į Tenerifę.

Barselonos "FC Barcelona": Nikola Mirotičius 31, Brandonas Daviesas ir Nicolas Laprovittola 16, Rokas Jokubaitis 12, Kyle'as Kuričius 9, Sertačas Šanli 5, Dante Exumas ir Nigelis Hayesas-Davisas 2 taškai; 

Madrido "Real": Fabienas Causeuras ir Thomas Heurtelis 11, Nigelis Williamsas-Gossas, Walteris Tavaresas ir Sergio Llullas 10, Rudy Fernandezas ir Guerschonas Yabusele 8, Vincentas Poirier 7, Adamas Hanga 5 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą