NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Jei pasakysite, kad tikite pergale, tai aš toliau eisiu iš proto"

2021-12-04
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Eurolygos čempionus atidavė pagarbą žaidėjams, kurie sugebėjo ištraukti šias rungtynes.

Katalonų treneris atskleidė, kad per ilgąją pertrauką paklausė savo auklėtinių ar jie dar tiki, kad gali laimėti šias rungtynes.

"Sveikinimai mūsų komandai ir sirgaliams, buvo fantastiškos rungtynės. Negalėjome jų sustabdyti pirmoje mačo pusėje. Neįmanoma čia laimėti nesustabdžius jų pelnius 47 taškus. Manau, kad trečiajame kėlinyje pradėjome atrodyti šiek tiek geriau, bandėme pakeisti gynybą. Antroje pusėje praleidome tik 33 taškus prieš labai gerą puolimo komandą, tai labai geras skaičius. Tik tokiu būdu mes galime laimėti "Sinan Edem" arenoje. Didžiulė pagarba mano žaidėjams, daug dalykų buvo prieš mus, bet toliau stengėmės. Pabaigoje atrodė, kad kontroliavome rungtynes, bet tada žaidėme su daug jaunų žaidėjų. Jie padaro daug klaidų, kaip pražangos po bonuso, pražangos metimo iš trijų taškų zonos metu, nesupranta kokią gynybą naudojame ir atiduoda tritaškius metimus. Tuo pačiu tie vaikinai tobulėja, gauna patirties, o tai mums labai svarbu."

"Nėra klausimų, tai ypatinga pergalė. Atvykome į čempionų namus ir nevisi dalykai mums klostėsi gerai, bet sugebėjome ištraukti rungtynes. Per pertrauką paklausiau savo žaidėjų ar tikite, kad galime laimėti, nes praleisti 47 taškai, pigūs taškai, daug dalykų atidavėme jiems. Todėl atrodo, kad galbūt jie netiki. Jei pasakysite, kad tikite, kad galime čia laimėti, tai aš toliau eisiu iš proto prie šoninės linijo kaip visada. Bet jei ne, tai eisiu atsisėsti ir negadinsiu savo sveikatos. Ir atrodo, kad jie tikrai labai norėjo, mes šiek tiek daugiau dirbome su aukštais penketukais paskutines dvi dienas. Bet vistiek, kai žaidėme pabaigoje tai nebuvo aukštas penketas. Galbūt aukštesnis penketas kiek nustebino juos kurį laiką, bet tai neturėjo efekto. Bet pagrindinis skaičius yra 12 taškų ketvirtajame kėlinyje. Ir dauguma tų taškų buvo surinkti pabaigoje, kai turėjome penkių taškų persvarą ir kontroliavome rungtynes. Čia yra "Barca" ir negali būti jokių pasiteisinimų. Turi laimėti kiekvienas rungtynes." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą