NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius suteikė vilties

2010-03-22
Kęstutis Kemzūra nedrąsiai, bet prasitarė: jau šią vasarą Lietuvos rinktinėje pasaulio čempionate vėl gali pasirodyti įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius.

Rinktinės treneris K.Kemzūra, dabar Rusijoje dirbantis su Kubanės „Lokomotiv“, telefonu kalbėjosi su Atėnų „Panathinaikos“ legionieriumi.

„Gal, duos Dievas, dar šiemet Šarūnas pasirodys pas mus. Jis atsigauna. Šnekėdamasis pajutau, kad jis jau svarsto galimybę žaisti rinktinėje“, – „Lietuvos rytui“ sakė K.Kemzūra.

Įžaidėjo pozicija yra tradicinis rinktinės trenerių galvosūkis kaskart, kai Š.Jasikevičius vasarą ilsisi ar gydosi traumas.

Tiesa, K.Kemzūra pripažįsta, kad galimas Š.Jasikevičiaus sugrįžimas – dar miglotas reikalas: „Viskas paaiškės tik po sezono“.

Todėl treneris svarsto įvairius variantus. Jis kandidatų žaidimą seka internetu ir pabendrauja su krepšininkais.

K.Kemzūros akiratyje atsidūrė lig šiol nematytas pretendentas į įžaidėjus – Arvydas Eitutavičius: „Jis maloniai stebina“.

27 metų 188 cm ūgio krepšininkas atstovauja Šolė „Basket“ klubui. Šeštadienį Prancūzijos čempionato mače su Puatjė „Basket“ A.Eitutavičiui plyšo kojos raumuo. Kol kas neaišku, kiek laiko jis nerungtyniaus.

„Taip pat pastebimai tobulėja Mantas Kalnietis“, – apie dar vieną galimą rinktinės įžaidėją iš Kauno „Žalgirio“ sakė rinktinės treneris.

Pasaulio čempionatas Turkijoje prasidės rugpjūčio 28-ąją. Lietuvos ekipa Izmyro mieste žais D grupėje su Naująja Zelandija, Kanada, Ispanija, Prancūzija ir Libanu.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą