NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Argentina 2008.08.10 (VIDEO)

2010-03-15
Pekino vasaros olimpinės žaidynės, tai didžiausias sporto renginys 2008-tais metais. Dauguma sportininkų svajoja apie dalyvavimą olimpinėse žaidynėse. Kaip Šarūnas Jasikevičius yra sakęs Olimpiada tai numeris vienas sporto varžybos kiekvienam sportininkui. Šarūnui Jasikevičiui ši olimpiada jau buvo trečioji, prieš tai dalyvavo Sidnėjaus (2000) ir Atėnų (2004) olimpiadose. Iš Sidėjaus Šarūnas grįžo su bronzos medaliu, o Atėnuose liko per plauką nuo medalio.

Pirmose rungtynėse Lietuvos rinktinei teko susitikti su olimpine čempione Argentina. Prieš olimpiadą šios dvi ekipos jau buvo susitikusios turnyre Ispanijoje, tada gana lengvai pergalę iškovojo Lietuvos rinktinė. Tačiau Pekine jau buvo daug sunkiau. Visas varžybas vyko kova taškas į tašką ir tik dėka taiklaus Lino Kleizos tritaškio paskutinėmis ketvirto kėlinio sekundėmis pergalę iškovojo Lietuvos rinktinė 79-75.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido 33 minutes pelnė 10 taškų (2/6 dvitaškiai, 0/4 tritaškiai, 6/6 baudos), bei atliko net 8 rezultatyvius perdavimus.

0 comments:

Rašyti komentarą