NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Birželio mėnesio apžvalga |2010|

2010-06-30
Šiandien skaičiuojame paskutinę Birželio mėnesio dieną. Ko gero svarbiausias įvykis šį mėnesį, tai pirmas Atėnų „Panathinaikos“ iškovotas trofėjus šį sezoną. Tad svarbiausi šio mėnesio įvykiai buvo šie:

Birželio 2 diena. Atėnų „Panathinaikos“ trečiose Graikijos čempionato finalo serijos rungtynėse palaužė savo amžinajį priešą Pirėjaus „Olympiacos“ 79-70. Ši pergalė leido „Panathinaikos“ komandai vėl išsiveržti į priekį serijoje 2:1. Šarūnas Jasikevičius per daugiau nei 12 minučių pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai).

Birželio 6 diena. Atėnų „Panathinaikos“ triumfuoja Graikijos čempionate. Šarūno Jasikevičiaus klubas ketvirtose finalo rungtynėse, kurias teko nutraukti dėl Pirėjaus sirgalių išpuolio, buvo užskaityta pergalė rezultatu 69-76. Atėnų klubas finalo seriją laimėjo rezultatu 3:1. Šarūnas Jasikevičius paskutinėse finalo rungtynėse žaidė daugiau, nei 14 minučių per jas surinko 6 taškus (3/4 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai), bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus. Šis Graikijos čempiono titulas jau trečiasis Šarūnui Jasikevičiui.

Birželio 7 diena. Šarūnas Jasikevičius po laimmėto Graikijos čempionato prabilo, kad jo ir „Panathinaikos“ keliai po šio sezono ko gero išsiskirs. Nors pats žaidėjas neslėpė noro likti komandoje.

Birželio 8 diena. Tel Avivo „Maccabi“ komanda atleidžia vyriausiajį trenerį Pini Gershoną. Viena iš atleidimo priiežasčių – Šarūnas Jasikevičius. Mat vyriausiasis treneris nenorėjo savo komandoje matyti lietuvio su kuriuo dirbo 2003-2005 metais.

Birželio 9 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komandos sezono uždarymas. Buvo surengta šventė tiek žaidėjams, tiek žiūrovamams. Simbolinėse rungtynėse susitiko Baltieji ir Žalieji „Panathinaikos“. Šarūnas Jasikevičius atstovavo Žaliesiems. Lietuvis šiose rungtynėse nestokojo geros nuotaikos ir suteikė pliūpsnį gerų emocijų, Šaras pademonstravo savo sugebėjimus metant metimus iš vidurio aikštės, taip pat sugebėjo įdėti į krepšio (čia jau neapseita ir be N.Pekovičiaus paslaugų), bei tapo rungtynių didvyriu įmetęs lemiamą metimą atnešusį pergalę Žaliesiems „Panathinaikos“ jie laimėjo rungtynes rezultatu 50-53. Po rungtynių buvo įteikti Graikijos čempionų medaliai ir iškelta nugalėtojų taurė.

Birželio 18 diena. Atėnų „Panathinaikos“ nepratęsė sutarties su Šarūnu Jasikevičiumi. Lietuvis Graikijos čempionų garbę gynė tris metus nuo 2007-ųjų metų. Tačiau „Panathinaikos“ klubas neatsmeta galimybės jog bus pasirašyta nauja, bet kur kas kuklesnė sutartis su lietuviu.

Birželio 25 diena. Šarūnas Jasikevičius asmeniniais reikalais užsuka į Atėnus, tačiau neatmetama galimybė jog šiuo vizitu taip pat buvo aptariamos naujo kontrakto detalės.

Kaip jau visi žinome Šarūnas Jasikevičius neatstovaus Lietuvos rinktinei Pasaulio čempionate Turkijoje, tad vienintelis ir labiausiai dominantis klausimas kur kitą sezoną žais Šarūnas Jasikevičius? Turbūt jau Liepos mėnesį sužinosime atsakymą į šį klausimą.

Geros ir šiltos vasaros Jums linki http://sarunas13lt.blogspot.com

0 comments:

Rašyti komentarą