NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius kartu su "Panathinaikos" pradės pasirengimą naujajam sezonui

2010-08-31
Atėnų "Panathinaikos" komanda jau ruošiasi naujajam krepšinio sezonui. Rugsėjo 1-ąją dieną klubas rengią pirmąją treniruočių stovyklą prie kurios prisijungs ir Šarūnas Jasikevičius. Nors Šarūno Jasikevičiaus paslaugų Atėnų klubas jau atsisakė, tačiau pats lietuvis vis dar tikisi galbūt likti Atėnuose. Lietuvis šiuo metu turi pasiūlymą iš Kauno "Žalgirio" ekipos, o klubas teigia, kad su dideliu noru lauks jo tėvynėje. Tel Avivo "Maccabi" komanda taip pat tarp galimų ekipų kurioje galėtu žaisti lietuvis, tačiau Izraelio klubas nesenai pasirašė sutartį su J.Pargo taip apsunkindami galimybes Šarūnui Jasikevičiui grįžti į Tel Avivą.

Pirmadienio vakarą į Atėnus grįžo ir pagrindiniai "Panathinaikos" žaidėjai Drew Nicholas ir Mike Batiste, o antradieni jau prisijungs ir vyriausiasis treneris Želimiras Obradovičius ir jo asistentas Dimitris Itoudis. Treneriai vylėsi jog dėl Pasaulio čempionato Turkijoje prie ekipos pirmos treniruotės negalės prisidėti net devyni žaidėjai. Graikijos rinktinėje žaidžia Dimitris Diamantidis, Kostas Tsartsaris, Antonis Fotsis, Kostas Kaimakoglou, Ianas Vougioukas, Stratos Perperoglou ir Nicholas Calathes, tuo tarpu Milenko Tepičius atstovauja Serbijos rinktinei, o Aleksas Maričius Australijos nacionalinei rinktinei.

Tad į pirmąją treniruotę atvyks Drew Nicholas, Mike Batiste, Giorgi Shermadini (šiam žaidėjui trenerei suteikė keletą poilsio dienų mat jis atstovavo Gruzijos rinktinei atrankoje į 2011 Europos čempionato pirmenybes), Giorgos Bogris, Dimitris Verginis, Romainas Sato taip pat keletas jaunų žaidėjų, bei Šarūnas Jasikevičius.

Vėliau Atėnų "Panathinaikos" treniruočių stovykla persikels į Zlatiborą, kur tikisi taip pat sužaisti ir keletą draugiškų varžybų.

0 comments:

Rašyti komentarą