NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Dentmonas šiandien žaidė kaip didvyris" (VIDEO)

2013-11-29
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Milano komandą kalbėjo, kad šiuo metu pergalės yra svarbiau už gerą žaidimą.

Įžaidėjas taip pat negailėjo pagyrų lemiamą metimą pataikiusiam Justin'ui Dentmonui, kuris vakar buvo ligoninėje, bei praleido treniruotę:

"Žaidėme ir vėl banguotai, bet dabar svarbiausia siekti pergalių, nes taškai yra svarbiau už gerą žaidimą. Aišku mes geriname savo žaidimą, tačiau labai lėtai. Šioje situacijoje svarbiausia laimėti, vienu ar dvidešimčia taškų nėra jokio skirtumo, kad tik suteikti sau šansą kovoti dėl Top16 etapo.

Buvo momentų labai gerų, tačiau mes visiškai nesilaikome disciplinos. Neatliekame paprasčiausių dalykų, nevykdome savo sistemos, mes kaip komanda dar nelabai esame patyrė tarpusavyje žaisti. Kai aikštelėje susitvarkome su visomis detalėmis mūsų žaidimas tikrai neblogai atrodo, bet visas 40 minučių to negalime padaryti.

Justinas Dentmonas šiandien žaidė kaip didvyris. Jis vakar buvo ligoninėje ir nesitreniravo su mumis, o šiandien įmetė lemiamą metimą. Kaip žaidėjai mes visi galime suklysti ir padaryti kažką gero. Jis mums labai svarbus, atlieka didelį darbą ir mes visą laiką būsime su juo".


0 comments:

Rašyti komentarą