NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šlubuoja derinių vykdymas" (VIDEO)

2013-11-15
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Bambergo "Brose Baskets" kalbėjo, kad komanda aikštelėje neįvykdo smulkių detalių, bei neišpildo derinių:

"Nepadarome smulkių detalių, tai užtvaros nepastatome, o varžovai išeina ir perima kamuolį. Šlubuoja ir derinių vykdymas, nepastatome užtvarų kur esame susitarę, daug tokių mokyklinių dalykų. Reikia mokėti priimti kamuolį. Kažkaip visada palūžtame prieš agresyvią gynybą. Gynyba nėra bloga, tačiau praleidžiame 80 taškų vien dėlto, kad padarome klaidų ir įmeta iš po krepšio. Taip pat trūksta derinių išpildymo greičio, kai tuo tarpu Bambergas žymiai greičiau tai daro už mus. Tačiau šiaip ne taip pavyko prieš juos laimėti".

Apie duobę ketvirtajame kėlinyje: "Praradome kokius keturis kamuolius iš eilės po kurių jie įmetė iš po krepšio. Tai buvo dėl derinių neišpildymo. Reikėjo daugiau nusimest kamuolį, nes varžovai perimetre dvigubino gynybą. Kiekvienas po vieną klaidelę ir gavosi ten kažkur atkarta 0-10".

Prieš kitos savaitės mačą įžaidėjas dar kartą pakartojo, kad "Real" komanda nėra "Žalgirio" varžovė: "Šiandien yra ketvirtadienis, mes laimėjome prieš Bambergą, duokite mums pašvęsti, nes tokios rungtynės kurias privalai laimėti kainuoja daug nėrvų. Aš jau po pirmų rungtynių sakiau, kad Madridas mums nėra varžovas, bet iki mačo su "Real" turime dar aštuonias dienas pasiruošti".

Lietuvis įsitikinęs, kad likusios penkios ekipos yra lygiavertės kovojant dėl vietos kitame etape: "Progresuojame, tačiau truputi per lėtai. Padėtis grupėje dabar nėra tokia bloga. Čia gaunasi kaip sprintas, yra 10 rungtynių ir po kiekvieno rato vis keičiasi situacija grupėje. Šioje grupėje yra aiškus vienas fovoritas Madridas, o kitos penkios komandos daugiau mažiau yra lygiavertės. Paprasčiausiai nieko daug nereikia galvoti, reikia mažiausiai dar poros pergalių. Bus nelengva, nes turėsime sunkių išvykų, bei namuose žaisime prieš "Anadolu Efes" ir Milano krepšininkus. Nereikia daug filosofuoti reikia žaisti, dirbti ir žiūrėti į sekančią ataką, kėlinuką, o ne taip toli kokias penkias rungtynes į priekį".


0 comments:

Rašyti komentarą