NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Žalgiriečiai jau pluša Š.Jasikevičiaus vedamose treniruotėse (VIDEO)

2014-08-28
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tęsia pasiruošimą naujajam sezonui. Pabaigę pirmąjį pasirengimo ciklą dabar žalgiriečiai pratybas treniruoklių salėje jau derina su treniruotėmis aikštėje. Čia daug laisviau jaučiasi ir naujasis komandos treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgirio“ arenoje besitreniruojantys Lietuvos čempionai nepamiršta itin svarbaus darbo, kurį prižiūri komandos fizinio parengimo treneriai, tačiau į rankas jau dažniau ima ir krepšinio kamuolius.

„Kadangi papildomai sportavome ir vasarą, tad jau buvome išsiilgę krepšinio kamuolio. Pasikartojame kelis praėjusio sezono derinius, po truputį įvedame naujus. Krūviai nemaži, bet suprantame, kad ruošiamės ilgam sezonui ir atkentėjus šį pusantro mėnesio, po to bus lengviau viso sezono metu“, - teigė Kauno „Žalgirio“ gynėjas Vytenis Lipkevičius.

Jam ir kitiems „Žalgirio“ krepšininkams nurodymus aktyviai dalina vyriausiąjį trenerį Gintarą Krapiką pavaduojantis Š.Jasikevičius. Beje, net ir dirbdamas su Lietuvos vyrų rinktine  G.Krapikas visiškai nuo „Žalgirio“ treniruočių proceso neatitrūksta. Visos „Žalgirio“ treniruotės krepšinio salėje yra filmuojamos ir jas vyr. treneris gali peržiūrėti net būdamas už kelių tūkstančių kilometrų.

„Treniruotėse laikomės plano. Treneris Š.Jasikevičius viską gerai išaiškina. Tik vis dar šiek tiek keista, nes atrodo, kad netrukus jis ims ir pats išbėgs į aikštelę“, - su šypsena kalbėjo V.Lipkevičius.

Jam antrino ir gynėjas Tomas Dimša: „Prieš kelis mėnesius dar žaidėme kartu, bet ir tada Š.Jasikevičius negailėdavo vertingų patarimų. Dabar jau klausome jo kaip trenerio nurodymų ir visi kryptingai ruošiamės sezonui“.

Netrukus prie „Žalgirio“ prisijungs ir dar du komandos naujokai. Penktadienį į Lietuvą atvyks amerikiečiai Maalikas Waynsas ir Jamesas Andersonas.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą