NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Paaiškėjo Kauno "Žalgirio" pasiruošimo sezonui detalės

2017-08-17
Jau visai netrukus Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda pradės oficialų pasiruošimą naujajam sezonui. Aiškėja ir Lietuvos čempionų ikisezoninių rungtynių grafikas.

Į pirmąją oficialią treniruotę žalgiriečiai rinksis rugpjūčio 25 d. Tiesa, „Žalgirio“ jaunieji krepšininkai jau kelias savaites pluša prižiūrimi komandos fizinio parengimo trenerių. Pagal individualų planą kartu dirba ir Paulius Jankūnas, Paulius Valinskas bei Martynas Varnas.

Po vasaros atostogų užsienyje į Lietuvą grįžo ir vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, o kitą savaitę laukiama į Kauną atvykstančių legionierių, kurie neatstovauja savo šalių nacionalinėms rinktinėms. Iki pirmosios treniruotės jie pasitikrins sveikatą, todėl į darbus komandos branduolys kibs kartu.

Pirmosiose treniruotėse „Žalgirio“ trenerių štabas dar neišvys su Lietuvos rinktine Europos čempionatui besirengiančių Edgaro Ulanovo ir Artūro Milaknio bei Prancūzijos ir Serbijos rinktinių narių – Axelio Toupane ir Vasilije Micičiaus. Su Lietuvos studentų rinktine į Kiniją yra išvykęs ir Martynas Sajus.

Bulgarijos rinktinei kvalifikacijoje į pasaulio čempionato atrankos varžybas padėjusiam Dee Bostui treneriai taip pat suteikė šiek tiek papildomo poilsio.

Apšilę kojas treniruotėse į pirmąsias draugiškas rungtynes žalgiriečiai stos rugsėjo 4 d. Jų varžovais turėtų būti Astanos „Astana“ krepšininkai. Rugsėjo 8 d. kontroliniame mače bus išbandytos jėgos ir su Maskvos srities „Chimki“ ekipa.

Rugsėjo viduryje „Žalgirio“ delegacija vyks į 6 komandų turnyrą Turkijoje. Grupės rungtynėse kauniečiai susigrums su „Nizhny Novgorod“ ir Bursos „Tofas“ ekipomis, o galutinę vietą turnyre išsiaiškins sužaidę su viena iš Stambulo „Anadolu Efes“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Bandirmos „Banvit“ komandų.

Pasiruošimą sezonui vainikuos Lietuvos čempionų išvyka į Londoną. Ten rugsėjo 22 d. „Žalgirio“ vyrai susitiks su Lenkijos vicečempionais –  Torūnės „Polski Cukier“ krepšininkais.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą