NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Žalgiris" pradėjo pasiruošimą naujajam sezonui

2017-08-25
Kauno „Žalgirio“ komanda pradėjo pasiruošimą naujajam sezonui ir susirinko į pirmąją bendrą treniruotę. Pirmosios pratybų „Žalgirio“ arenoje dienos yra skirtos fizinei krepšininkų formai gerinti.

Šiuo laikotarpiu pagrindinės „Žalgirio“ sudėties krepšininkai sportuoja kartu su jaunimo komandos nariais. Tiesa, kol kas su komanda nesitreniruoja žalgiriečiai, kurie ruošiasi Europos čempionato kovoms, o Bulgarijos rinktinei pasaulio pirmenybių atrankos varžybose atstovavusiam Dee Bostui suteikta laiko pailsėti.

Apšilę kojas treniruotėse į pirmąsias draugiškas rungtynes žalgiriečiai stos rugsėjo 4 d. Jų varžovais turėtų būti Astanos „Astana“ krepšininkai. Rugsėjo 8 d. kontroliniame mače bus išbandytos jėgos ir su Maskvos srities „Chimki“ ekipa.

Rugsėjo viduryje „Žalgirio“ delegacija vyks į 6 komandų turnyrą Turkijoje. Grupės rungtynėse kauniečiai susigrums su „Nizhny Novgorod“ ir Bursos „Tofas“ ekipomis, o galutinę vietą turnyre išsiaiškins sužaidę su viena iš Stambulo „Anadolu Efes“, Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Bandirmos „Banvit“ komandų.

Pasiruošimą sezonui vainikuos Lietuvos čempionų išvyka į Londoną. Ten rugsėjo 22 d. „Žalgirio“ vyrai susitiks su Lenkijos vicečempionais –  Torūnės „Polski Cukier“ krepšininkais.

Šaltinis: zalgiris.lt



0 comments:

Rašyti komentarą