NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kauno „Akropolyje“ – naujosios „Žalgirio“ komandos pristatymas

2018-09-04
Krepšinio gerbėjams – ilgai laukta žinia. Jau šį šeštadienį, rugsėjo 8 d., 13 val. į prekybos ir pramogų sostinę Kauno „Akropolį“ atvyks naujoji Kauno „Žalgirio“ ekipa, kuri pirmąjį kartą viešai iki sezono pradžios pasirodys savo ištikimiausiems sirgaliams.

Tai bus puiki proga ne tik gyvai išvysti visus žalgiriečius, bet ir pabendrauti su jais, įsiamžinti nuotraukose bei gauti mėgstamų sportininkų autografus. Pristatymo šventės metu gerbėjai taip pat galės pasilinksminti ir išmėginti savo jėgas bei rankų miklumą įvairiose rungtyse, o laimėjusieji bus apdovanoti prizais.

Pristatymo metu ant scenos pasirodys visi 2018–2019 metų sezonui „Žalgirio“ komandai atstovausiantys krepšininkai: Brandonas Daviesas, Nate‘as Woltersas, Donatas Sabeckis, Thomasas Walkupas, Paulius Jankūnas, Laurynas Birutis, Artūras Milaknis, Aaronas White‘as, Marius Grigonis, Antanas Kavaliauskas. Kartu su jais ant scenos žengs ir jauniausieji ekipos nariai – Rokas Jokubaitis bei Matas Jogėla. Trūks tik Lietuvos rinktinei atstovausiančio Edgaro Ulanovo.

Su gerbėjais pasisveikinti atvyks ir „Žalgirio“ komandos treneriai – Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis bei kiti trenerių štabo nariai.

Rugsėjo 8 d. vyksiančioje nuotaikingoje šventėje bus galima gyvai išvysti ne tik sportininkus – žiūrovus linksmins ir „Žalgirio“ šokėjų komanda bei tradicinis klubo simbolis Žalgirinis.

„Žalgirio“ krepšininkai Kauno „Akropolyje“ sirgaliams pristatomi ne pirmą kartą – Kauno prekybos ir pramogų sostinė jau beveik dešimtmetį remia komandą ir suteikia erdvę šventiniams komandos pristatymams.

„Komandą aktyviai palaikėme ir anksčiau – prie Kauno „Akropolio“ esančioje aikštelėje buvo organizuojami 3 prieš 3 krepšinio turnyrai, prekybos centre veikia oficiali Kauno „Žalgirio“ parduotuvė, o prekybos centro organizuojamose rugsėjo šventėse mėgsta apsilankyti ir komandos simbolis – Žalgirinis. Džiaugiamės, galėdami ir šį sezoną prisidėti prie krepšinio populiarinimo“, – pasakoja Kauno prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Svarbiausias tikslas – vieninga pradžia

Pasak „Žalgirio“ sporto direktoriaus Roberto Javtoko, dabartinis naujosios ekipos tikslas – sėkminga sezono pradžia ir komandos žaidimo sustygavimas.

„Šiais metais komandą papildė nauji perspektyvūs krepšininkai, todėl norėjome juos pristatyti ištikimiausiems „Žalgirio“ sirgaliams. Jų palaikymas labai svarbus, ypač dar kojų neapšilusiems žalgiriečiams, kurie jau greitai kartu su komandos senbuviais pasirodys pirmuosiuose sezono mačuose“, – teigė R. Javtokas.

Komandos pristatymas Kauno „Akropolyje“ bus vienintelė proga išvysti žalgiriečius gyvai iki oficialios sezono pradžios. Draugiškų rungtynių maratoną „Žalgiris“ pradės jau šį trečiadienį, rugsėjo 5 d., susitikimu su Šiaulių „Šiauliais“, tačiau šis mačas, kaip ir rugsėjo 9 d. rungtynės su Kėdainių „Nevėžiu“, vyks už uždarų durų. Ištikimiausi sirgaliai komandą rungtynėse išvys rugsėjo 22 d., kai „Žalgirio“ arenoje žalgiriečiai susikaus su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą