NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie pirmąjį išbandymą Eurolygoje (VIDEO)

2018-10-10
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau šį penktadienį „Žalgirio“ arenoje pradės naujojo Eurolygos sezono kovas. Žalgiriečiai startą stipriausiame Senojo žemyno turnyre pažymės rungtynėmis su Vitorijos „Baskonia“ klubu.

Prieš laukiančią akistatą su daugkartiniais Eurolygos finalo ketverto dalyviais „Žalgiris TV“ laidų rubrikoje #DėmesysEurolygai mintimis dalijosi vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius ir puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Viskas yra kaip ir kiekvienais metais – dar esame ieškojimų kelyje, – apie pasiruošimą pirmosioms Eurolygos sezono rungtynėms kalbėjo Š.Jasikevičius. – Visgi sudėtyje yra 5-6 nauji žaidėjai. Tokioje komandoje procesas taip ir turi vykti. Viskas daugiau ar mažiau logiška. Startas kiekvieną sykį yra toks specifinis ir yra neramu. Nesvarbu kaip bebūtų gerai, vis tiek bus neramu, nes ateina nežinomybė, pradedame naują turnyrą ir varžovas labai grėsmingas.“

Praėjusiame sezone žalgiriečius abu sykius Eurolygos reguliariajame sezone įveikusi Vitorijos „Baskonia“ ekipa tarpsezoniu daug pokyčių ekipos sudėtyje neturėjo. Į Pirėjo „Olympiacos“ klubą išvykusį latvį Janį Timmą ir sparnus į Stambulo „Anadolu Efes“ pakėlusį prancūzą Rodrigue‘ą Beaubois pakeitė amerikiečiai Darrunas Hilliardas ir Shavonas Shieldsas. Klubui ir toliau vadovaus praėjusio sezono eigoje prie komandos prisijungęs Pedro Martinezas.

„Shavonas Shieldsas nėra toks išreikštas metikas, koks buvo Janis Timma. Rodrigue‘as Beaubois buvo konkretus taškų darytojas. Galbūt dabar tokio nėra. Kas jaudina labiausiai – varžovų gretose liko visas komandos branduolys. Liko trys įžaidėjai, kurie kuria žaidimą, ir nuo kurių labai daug priklauso, jie tempia komandą į priekį“, – varžovų ekipą analizavo Š.Jasikevičius.



Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą