NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Eiti į "Žalgirio" rungtynes man būdavo labai didelis įvykis" (VIDEO)

2018-10-25
Kauno „Žalgirio“ klubas tęsia šiame sezone pradėtą kampaniją pavadinimu #MANOPIRMAS. Jos metu krepšinio sirgaliai, dar niekad nestebėję krepšinio rungtynių gyvai „Žalgirio“ arenoje, raginami pagaliau patirti šį nepakartojamą pirmąjį kartą.

Vyriausiasis „Žalgirio“ ekipos treneris Šarūnas Jasikevičius pirmą kartą krepšinio rungtynėse apsilankė dar būdamas ikimokyklinio amžiaus bei stebėjo „Žalgirio“ rungtynes kartu su tėčiu Kauno sporto halėje.

„Sąžiningai sakau – neprisimenu pirmųjų Kauno sporto halėje aplankytų rungtynių bei, kiek tuomet man buvo metų. Man galėjo būti kokie 4-5 metai ir į rungtynes visuomet eidavau su tėčiu. Daugiausiai prisiminimų likę iš „Žalgirio“ rungtynių su Maskvos CSKA klubu. Prisimenu, kaip tekdavo tėčiui verstis per galvą, kad jis galėtų gauti bilietus. Atsimenu, kad neturėdavau savo vietos, todėl reikėdavo sėdėti tėčiui ant kelių“, – prisiminė „Žalgirio“ komandos vairininkas.

Rungtynių metu karštai savo komandos auklėtinius palaikantis bei raginantis Š. Jasikevičius jau ir vaikystėje įsiliedavo į Kauno sporto halėje vykdavusių rungtynių emocijų sūkurį. Strategas tikina, sovietmečiu stipriai reikšti emocijas nebuvo priimtina, tad tėčiui tekdavo raminti jaunąjį Šarūną.

„Tais laikais, per sovietmetį, iš viso nebuvo mandagu šokinėti ar panašiai reikšti emocijas. Tėtis mane ramindavo. Emocionalus buvau nuo pat vaikystės. Kiek atsimenu, tėtis mane ramindavo, kad sėdėčiau ramiai. Į rungtynes eidavome keli tėvai su keliais vaikais ant kelių. Bilietų nebūdavo, tad jeigu vienas pradėdavo muistytis, tai sudėtingiau būdavo“, – šypsojosi Š.Jasikevičius.

Iš pirmųjų kartų Kauno sporto halėje Š.Jasikevičiaus atmintyje labiausiai išliko erdvės įspūdis bei krepšinio sirgalių keliamas triukšmas.

„Tais laikais Kauno sporto halė mums atrodydavo labai didelė. Atmosfera būdavo labai triukšminga. Mylėdavome krepšinį, sekdavome savo mėgstamiausius žaidėjus. Prisimenu tą visą rungtynių visumą. Išlikę prisiminimai – patys nuostabiausi ir tikrai man būdavo labai didelis įvykis eiti į „Žalgirio“ rungtynes“, – tikino Š.Jasikevičius.


Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą