NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Turime daug kur tobulėti ir tikiuosi žaidėjai tai supranta"

2020-08-30
FOTO: fcbarcelona.es
Šarūnas Jasikevičius vakar Leridoje pasiekė antrąją pergalę pasirengimo cikle. Lietuvio vadovaujama "Barca" 89:84 rungtynių pabaigoje palaužė Mursijos UCAM ekipą.

Po rungtynių katalonų strategas liko patenkintas žaidimu, nors rungtynių baigtis nebuvo svarbiausias dalykas:

"Esame laimingi, kad išsikapstėme iš šių sudėtingų rungtynių, nes daug faktorių buvo prieš mus. Tai tikrai nuteikia optimistiškai. Žinome, kad dar daug dalykų turime patobulinti. Šiek tien neramu dėl mūsų intensyvumo, nes Mursija mus šiuo atžvilgiu aplenkė. Šito negali būti jei vilki "Barcelona" klubo marškinėlius. Mes taip pat esame pasirengimo sezonui fazėje ir žaidėjai gauna didelį fizinį krūvį. Tikėkimės, kad sugebėsime tai peržengti ir toliau būsime šiek tiek geresni." - kalbėjo Šaras.

Mes judame po truputi. Žaidėjai turi išmokti daug dalykų todėl labai svarbu žaisti turint trylika žaidėjų. Turime daug kur tobulėti ir tikiuosi žaidėjai tai supranta. Labai pozityviai nuteikia, kad sugebėjome laimėti šias sunkias rungtynes, bet ne rezultatas dabar svarbiausia. Svarbiausia - mūsų fizinė forma, požiūris ir tai kaip mokomės naujų dalykų."

Šiandien "FC Barcelona" komanda Badalonoje sužais paskutiniąsias kontrolines rungtynes su "Joventut" ekipa. Rungtynių pradžia 21:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą