NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Birželio 12 d. Šaras su "Fenerbahce" tapo Turkijos čempionu.
*Birželio 23-29 d. Lukas su "Barcos" U12 komanda kovoja dėl Ispanijos titulo.

Hayesą su Kobe lygynęs Šaras: "Svarbiausia, kad sukūrėme kažką ateičiai"

2024-06-13
Su Stambulo "Fenerbahce" komanda Turkijos čempionu tapęs Šarūnas Jasikevičius po finalo "beIN SPORTS" televizijai kalbėjo apie herojiškus Papagiannio ir Hayeso pasirodymus:

"Visas šias situacijas sukuria herojai. Papagiannio blokas nunešė mus į pratęsimą. Tuomet Nigelis Hayesas-Davisas surengė Kobe Bryanto pasirodymą. Iki to laiko nesugebėjau Nigelio įtraukti į rungtynes. Dėl to pykstu ant savęs. Tai buvo labai sunki serija, bet tokios ir tikėjomės. Esame čempionai ir turime tuo būti patenkinti." - po finalo kalbėjo Šaras.

Bendraujant su klubo televizija lietuvį apėmė dvejopi jausmai dėl pirmųjų dviejų ir paskutinių dviejų serijos rungtynių:

"Šiek tiek keista dėl pirmųjų dviejų rungtynių. Dabar kai esame čempionai ir kai emocijos nuslūgs suprasime, kad padarėme nuostabų dalyką laimėdami čempionatą. Pirmosios dvejose rungtynės buvo lengvos. Nesitikėjome, kad paskutinės dvejos bus tokios. "Anadolu Efes" labai talentinga komanda." - sakė treneris.

Apibendrindamas sezoną Š.Jasikevičius neslėpė džiaugsmo ir pažymėjo svarbiausią dalyką dėl ateities:

"Manau turime būti laimingi ir negali būti klausimų. Dėl to ir atvyksti į "Fenerbahce", kad turėtum galimybių pasiekti šių dalykų, tiek dėl puikios organizacijos, tiek dėl gerbėjų. Mes pasiekėme tikrai gerų dalykų, o iš mano pusės svarbiausias dalykas, kad sukūrėme kažką ateičiai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą