NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

J.Creus: "Jasikevičius bus daug svarbesnis sezonui įsibėgėjus"

2012-12-28
Barselonos "FC Barcelona Regal" ekipos techninis sekretorius Joanas Creusas duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai kalbėjo, kad Šarūno Jasikevičiaus sugebėjimais niekas neabejoja ir jo vaidmuo komandoje padidės sezonui įsibėgėjus.

Joanas Creusas neturėjo logiško paaiškinimo kodėl Barselonos žaidimas taip skiriasi Eurolygoje ir Ispanijos čempionate. Tačiau pasak jo, tai įtakoja didesnis žaidėjų nusiteikimas ir tai, kad eurolygos rungtynėms komanda turi daugiau laiko pasiruošti.

Katalonijos klubo techninis sekretorius kalbėdamas apie du klubo naujuosius aukštaūgius neslėpė, kad džiaugiasi naudingu Ante Tomičiaus žaidimu, o Nathanas Jawai palaipsniui turėtu stabilizuoti savo žaidimą.

J.Creusas neatmeta galimybės, kad sezono metu komandą gali papildyti naujas žaidėjas, tačiau kol kas apie tai negalvoja: "Komandos žaidėjai privalo pasitikėti vieni kitais, tačiau mes kaip ir kiekviena stipri komanda neatmetame galimybės pasistiprinti. Dabar dėl vienų ar kitų priežasčių nevedame jokių derybų, tačiau jei rinkoje pamatysime mums dominantį krepšininką mes apie, tai svarstysime".

Paklaustas ar Šarūnas Jasikevičius pateisina visus lūkesčius techninis sekretorius atsakė: "Šarūno Jasikevičiaus sugebėjimais mes net neabejojame ir tai matosi žaidime. Mūsų tikslas yra išlaikyti jį kaip krepšininką, kuris bus daug svarbesnis sezonui įsibėgėjus".

0 comments:

Rašyti komentarą