NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Krepšinio simfonija baigta: krepšinio legendos pagerbė Bečirovičių ir Nachbarą

2018-08-30
Ketvirtadienio vakarą Liublianoje buvo pagerbti Slovėnijos krepšininkai Sani Bečirovičius ir Boštjanas Nachbaras, kurie atsisveikino su didžiuoju krepšiniu.

Pagerbimo rungtynėse taip pat dalyvavo ir Šarūnas Jasikevičius, kuris rungtynes pradėjo startiniame penkete, tačiau aikštelę paliko nepelnęs taškų.

Vis dėlto lietuviui pavyko triumfuoti "Taikliosios trijulės" konkurse. Likus žaisti kiek mažiau, nei 3 minutes pirmajame kėlinyje į konkursą buvo iškviesti Bečirovičius ir Jasikevičius prieš Nachbarą ir Rakočevičių, bei po vieną sirgalių. Užduotį greičiau įvykdė Šaro ir Sani komanda.

Pirmuosius abiejų komandų taškus simboliškai pelnė šventės kaltininkai Bokis ir Sanis. Po dviejų kėlinių 48:54 pirmavo Boštjano ekipa, kuri antroje rungtynių pusėje turėjo solidžią persvarą.

Rungtynių pabaigoje S.Bečirovičius taikliu baudos metimu išlygino rezultatą 100:100, o tuo rungtynės ir baigėsi.

"Team Sani": Bečirovičius 32, Belinelli 16, Brežecas 14, Ilievskis 12, Pavlovičius 10, Raduljica ir Golemacas 4, Diamantidis ir Alvertis 3, Hukičius 2 taškai;

"Team Boki": Nachbaras 20, Rakočevičius 14, Jagodnikas ir Gorencas 9, Miličius 8, Nesterovičius ir Welshas 6, B.Udrihas, S.Udrihas, Lakovičius, Lorbekas ir Krstičius 4, Pavičius ir Planiničius 3, Vujčičius 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą