NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius arti sugrįžimo į "Panathinaikos"

2011-09-18
Graikijos žiniasklaida praneša, kad Šarūno Jasikevičiaus galimybės grįžti į Atėnų "Panathinaikos" komandą labai didelės. Nors klubas dar oficialiai nepasirašė sutarties, tačiau rodo didelį susidomėjimą.

Iki ketvirtadienio Eurolygos čempionai kalbėjosi su įžaidėju ir pasiūlė jam 300000 eurų vertės kontraktą. Tiesa lietuvis turi taip pat 700000 eurų vertės pasiūlymą iš Sankt Peterburgo "Spartak" komandos. Vis dėlto keturis kartus Eurolygos čempionas labiau linkęs priimti Atėnų ekipos pasiūlymą.

Šiandien Šarūnas Jasikevičius atvyksta į Atėnus kur rytoj vėl sės prie derybų stalo. Vienintelė problema kurią "Panathinaikos" turi išspręsti jei nori, kad Š.Jasikevičius žaistu Atėnuose yra Milenko Tepičiaus sutartis. Serbas turi palikti komandą, o susidomėjimą juo jau išreiškė Ispanijos klubas "Cajasol".

Atėnų "Panathinaikos" sirgaliai su nekantrumu laukia kuo baigsis šios derybos. Įdomu ir tai, kad pirmą kartą Š.Jasikevičius su "Panathinaikos" pasirašė sutartį 2007 metais po Europos čempionato paskutinių rungtynių su Graikija, kažkas panašaus gali įvykti ir dabar.

Straipsnio autoriai Georgia Kalliora ir Mindaugas Noreika

0 comments:

Rašyti komentarą