NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Varžovas: Ispanija

2011-09-04
Lietuvos vyrų rinktinės šiandien laukia dar vienas rimtas išbandymas jų kelyje Europos čempionai ispanai. Abi rinktinės iki šiol keliavo be pralaimėjimų, todėl šios rungtynės gali lemti ir kam atiteks pirmoji vieta grupėje. Lietuvos ir Ispanijos keliai gana dažnai susikerta tarptautiniuose turnyruose, o paskutinė akistata praeitais metais Pasaulio čempionate baigėsi lietuvių pergale.

Niekas neabejoja, kad ispanai šiais metais turi stipriausią rinktinę ir pabandys apginti prieš du metus Lenkijoje iškovotą titulą. Tiesa ispanai jau pirmose čempionato rungtynės prieš Lenkiją turėjo suprasti, kad lengvų rungtynių nebus ir su visais varžovais teks žaisti iš visų jėgų. Lenkai buvo įveikti 83-78, vėliau įveikė kaimynus portugalus 87-73 ir Didžiąją Britaniją 86-69.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje vidutiniškai praleidžia po 17 minučių pelno po 9,3 taško, atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus, atkovoja po 1 kamuolį ir padaro po 3 klaidas per rungtynes. Dvitaškius lietuvis meta 62,5 proc, tritaškius 44,4 proc, o baudas 100 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Lietuvos ir Ispanijos prasidės šiandien 21:00 val. rungtynes tiesiogiai transliuos TV3.

0 comments:

Rašyti komentarą