NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

R.Jasikevičienė: "Jis žaidžia ne tik rankomis, kojomis, galva, bet ir širdimi"

2011-09-10
Rita Jasikevičienė, buvusi garsi rankininkė, irgi nenustygsta vietoje, kai aikštėje pasirodo jos vyresnėlis sūnus Šarūnas.

„Kartą mano vyras Linas net pajuokavo: „Tu man gėdą darai taip šūkaudama.” Bet aš kitaip nemoku. Aš ir anūkui Danieliui per varžybas sakau: „Rėk, vaikeli, daryk, ką nori. Čia viskas galima”, – prikimusiu balsu juokėsi Rita.

Pasigrožėti krepšiniu ji gali tik tuomet, kai Šarūno nėra aikštėje.

„Tada ramesne širdele sėdžiu. O kai žaidžia Šaras, per daug dėmesio kreipiu į tai, kad jis nesuklystų. Visi tėvai dėl vaikų klaidų ir nesėkmių nerimauja.

Aš labai emocionali, todėl ir Šarūnas toks. Jis žaidžia ne tik rankomis, kojomis, galva, bet ir širdimi”, – įsitikinusi kaunietė.

Vėlai vakare grįžusią namo Ritą dar ilgai kamuoja nemiga: „Užmerkiu akis ir vėl krepšinį matau. Dar per daug verda kraujas. Šaras sakė, kad ir jis po varžybų ilgai neužmiega.”

Moteris žino, kad sūnui svarbu matyti tėvus žiūrovų tribūnose. Akių kontaktas su mylimiausiais žmonėmis prieš varžybas Šarūnui būtinas.

Jau ne pirmus metus Rita į rinktinės rungtynes eina apsivilkusi tais pačiais iš Pekino olimpinių žaidynių sūnaus parvežtais marškinėliais.

„Ir marškinėliai tie patys, ir auskarai. Kad tik jie laimę vaikams atneštų”, – vylėsi R.Jasikevičienė.
Jei Lietuvos rinktinei pavyks patekti į čempionato ketvirtfinalį, kuris vyks Kaune, žiūrovų tribūnose jau bus galima išvysti ir Šarūno mylimąją Anną su dukrele Aila.

Rugsėjo 22-ąją pirmąjį gimtadienį švęsiančiai mažylei Šarūno brolio Vytenio žmona Monika pasiuvo Lietuvos rinktinės gerbėjos aprangą. Su panašia apranga dėdę palaiko ir pusantrų metų Danielius.
Jei Š.Jasikevičius su komandos draugais iškovotų Europos čempionato medalį, tai būtų brangiausia gimtadienio dovana dukteriai.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą