NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

N.Calathesas: "Buvo aišku, kad Jasikevičius bus puikus treneris"

2020-08-28
Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą "FC Barceloną" komandą šią vasarą papildė vienas geriausių Europos įžaidėjų - Nickas Calathesas.

Graikas duodamas interviu "mundodeportivo" žurnalistui teigė, kad jau "Panathinaikos" laikais matė, kad Š.Jasikevičius taps puikiu treneriu.

- Ar tavo sprendimui persikelti į Barseloną turėjo įtakos, tai kad Jasikevičius bus treneris?
- Ne. Kuomet pasiekiau susitarimą su "Barca" dar nežinojau jog jis bus treneriu.

- Prieš daugelį metų kartu su Jasikevičiumi žaidei "Panathinaikos" komandoje. Ar galvojai, kad jis taps vienu geriausiu treneriu Europoje?
- Taip, tu galėjai matyti jį aikštelėje kaip jis supranta krepšinį, jo IQ ir viziją šiame sporte. Buvo aišku, kad jis turės sėkmingą trenerio karjerą. Manau, kad ateityje Jasikevičius bus dar geresniu treneriu.

- Kokie buvo jūsų santykiai "Panathinaikos" komandoje?
- Tiesa, kad man buvo sunku. Jis iš jaunų žaidėjų reikalavo labai daug. Tada to nesupratau, nes man buvo 20 metų. Bet antri metai su juo buvo daug geresni. Pamačiau, kad jis komandai norėjo tik geriausio.

- Ar dabar Jasikevičius labai pasikeitė?
- Jis gerbia visus žaidėjus, bet yra labai reiklus. Jis žino ko nori ir siekia, kad mes visi žaistume tinkamą krepšinį. Jis įdeda labai daug energijos treniruotėse ir rungtynėse, bet nemanau, kad tai kam nors turės neigiamos įtakos.

Š.Jasikevičius ir N.Calathesas praeityje du sezonus (2009/2010 ir 2011/2012) žaidė kartu atstovaudami Atėnų "Panathinaikos" komandai.

0 comments:

Rašyti komentarą