NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Į treniruotes sugrįžęs Šaras: "Esame švieži ir išalkę" (VIDEO)

2021-08-18
Trečiadienį pirmąją treniruotę surengęs Šarūnas Jasikevičius teigė, kad komanda sugrįžta į treniruotes šviežia ir alkana:

"Po atostogų mes visi grįžtame su dideliu entuziazmu. Turėjome pakankamai laiko pailsėti, išskyrus keletą žaidėjų, kurie dalyvavo Olimpinėse žaidynėse. Teoriškai turėtume būti švieži ir išalkę. Taip mes visą tai pasitinkame."

Apie ambicijas: "Mes visada stengiamės kalbėti apie trumpalaikius tikslus. Dabar stengsimės atlikti daug prevencinių darbų."

Apie pasiruošimą: "Bandysime didinti tempą diena po dienos. Po savaitės Andoroje mes jau planuojame turėti visą komandą ir dirbsime ties krepšinio dalykais įtraukiant visus."

Apie naujokus: "Mes palaikome ryšį su žaidėjais, ypač su tais kurie atvyksta, nes su likusiais mes jau gerai pažįstami. Labai gerai žinau Roką nuo "Žalgirio" laikų, kalbėjome su Šanli vasarą, taip ir su Nico. Tikimės jie puikiai pritaps ir bandysime išspausti maksimumą."

Apie išlikusį komandos branduolį: "Mes padarėme tai, ką galėjome padaryti, bet pagrindas išlieka tas pats. Nereikia žiūrėti toli, žaidėjus reikia integruoti po truputi, žiūrėti į jaunus žmonės ir suteikti jiems galimybių, tai labai svarbu." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą