NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Darėme priešingai, nei buvome pasiruošę"

2022-02-02
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Miuncheno "FC Bayern" teigė, kad neparuošė tinkamai komandos psichologiškai ir fiziškai, bet tai turėtų būti gera pamoka:

"Neparuošiau mano komandos tinkamai, nes jie mus nustebino. Prametėme daug metimų, turime tobulėti. Esame gera komanda, turime požiūrį, bet tai yra pamoka. Pabaigoje parodėme charakterį, kad laimėti rungtynes.

Labai džiaugiuosi pergale, bet neatlikome savo darbo paruošiant komandą šioms rungtynėms psichologiškai ir fiziškai. Aš pabrėžiau "FC Bayern" dydį ir fizinę galią ir nuo pat ptadžių viską darėme priešingai. Svarbu iš to pasimokyti, nes mes beveik pralaimime dar prieš pradedant žaisti."

Treneris kalbėjo, kad pirmoji rungtynių pusė buvo prasta ir komanda elgėsi priešingai, nei buvo sutarta prieš susitikimą:

"Pirmoji mačo dalis buvo žlugdanti, nes darėme priešingai, nei buvome pasiruošę. Jie atliko 16 metimų daugiau, tačiau nemažai prametė. Tada trečiajame kėlinyje buvome truputi geresni.

Paskutiniame ketvirtyje buvome labai geri, buvome solidūs ir žaidėme gerai gynyboje. Turime patyrusių žaidėjų su charakteriu."

Š.Jasikevičius išskyrė ir keletos žaidėjų indelį:

"Calathesas labai gerai vadovavo komandai. Dante mums padėjo puolime su savo prasiveržimais ir Kuričius su savo metimais." - sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą