NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Turime gerai išpildyti detales, jei norime laimėti tokio masto rungtynes"

2022-02-10
Šarūnas Jasikevičius su "FC Barcelona" komanda rytoj pasitinka dar vieną "El Clasico" dvikovą.

Eurolygos mačui Madride besiruošiantis katalonų treneris teigė, kad viskas prasideda nuo nulio ir tokiose rungtynėse reikia valdyti emocijas:

"Tai naujas istorija. Viskas prasideda nuo nulio. Reikia būti labai susikoncentravusiems ir valdyti emocijas. Žaidžiant išvykoje turi būti labai arti ir tada išpildyti savo žaidimo planą."

Nors "Real" ekipa pastaruoju metu buksuoja tiek Eurolygoje, tiek ir Ispanijos lygoje, bet Šaras perspėjo:

"Po paskutinių rungtynių jie išeis būdami labai fiziški, užsispyrę ir užsidegę."


Pasak trenerio detalių išpildymas bus vienas svarbiausių dalykų:

"Dalintis kamuoliu, neatiduoti nė vieno aikštelės centimetro... Detalės visada yra svarbiausias dalykas. Turime jas gerai išpildyti jei norime laimėti tokio masto rungtynes."

Š.Jasikevičius taip pat pažymėjo, kad ši pergalė būtų labai svarbi jei abi ekipos turėtų vienodą pergalių ir pralaimėjimų santykį:

"Real" viena geriausių Europos komandų. Jei laimėsime, tai hipotetiškai esant lygiam pergalių ir pralaimėjimų balansui būsime aukščiau, o tai labai svarbu."

Šaras taip pat minėjo, kad išvyka į Madridą žaidėjams suteikia papildomos motyvacijos:

"Tai maksimali iliuzija. Vaikinai tokio tipo rungtynėms paruošia save visapusiškai. Madride prie jų sirgalių sudėtinga žaisti, turime būti labiau vieningi ir susikaupę, nei bet kada ankščiau."

Lietuvis taip pat svarstė apie, tai kokią įtaką šioms rungtynėms gali turėti kitą savaitę laukiančios Ispanijos karaliaus taurės varžybos:

"Tai gali turėti įtakos, jei psichologiškai nesi stiprus. Po 48 valandų žaidžiame Mursijoje ir tai bus nauja istorija. Tai labai greitai keičiasi."

Nepaisant to, kad "Barca" turi iškovojusi šešias pergales paeiliui, Šaras tvirtina, kad dar yra vietos tobulėjimui:

"Mes tai įvykdėme, bet mes toli nuo to, kuo galime būti. Mes nežaidėme gerai prieš "FC Bayern" ar "Monbus Obradoiro". Prieš "Joventut" nepavyko gynyba. Laimi ar pralaimi, turi iš to pasimokyti ir žengti pirmyn." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą