NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius prieš Finalo ketvertą: "Turi turėti didesnį nugalėtojų charakterį, nei Madridas"

2023-05-16
Šarūnas Jasikevičius jau šį penktadienį Kaune pradės lemiamas kovas dėl Eurolygos čempiono titulo. Treneris antradienį spaudos konferencijoje kalbėjo, kad komanda į Kauną atvyksta gerame momente: "Komanda yra gerame momente, daugiau ar mažiau atvykstame tinkamai pasiruošę. Svarbiausia yra 40 minučių, per kurias turi atiduoti viską." - kalbėjo Šaras.

Pusfinalyje "Barcos" lauks principinis varžovas Madrido "Real" klubas.

Apie prieš 20 metų iškovotą titulą: "Tai gana panašu, nemanau, kad daug kas pasikeitė. Aš vis dar turiu tą pačią iliuziją. Labai gerai prisimenu Sant Jordi detales. Prieš, per ir po. Stebint savo žaidėjus, kai kurie iš jų keliauja į pirmąjį finalo ketvertą, laikas pasiruošti ir šiek tiek susikaupti."

Apie spaudimą: "Labai sunku ką nors pasakyti. Bandėme kalbėtis, bet Kaune bandysime daugiau. Žmogus turi visa tai išgyventi, turime patyrusių žaidėjų. Mes, kaip personalas, taip pat daug išgyvenome. Tai padeda. Tai daugelio detalių mišinys. Nekantriai laukiame ir tikiuosi, kad mums viskas klostysis gerai."

Apie Poirier, Decko ir Yabuseles praradimus: "Tai keičia žaidimą, nes ruoši dalykus žaidžiant prieš juos. Tai nereiškia, kad Madridas bus blogesė komanda. Jie turi ilgą suolelį ir patyrusį personalą. Kas žino, kaip elgtis, kai yra praradimų. Jie bus ne blogesni, o kitokie."

Mentalitetas: "Nežinau, kas mus laiko favoritais ar ne. Tai nesvarbu. Manau, kad turime galimybių, esu tikras, kad kitos trys komandos mano taip pat. Mums liko dvi rungtynės. Nežinau, kiek anksčiau buvome favoritai. Nemanau, kad tai svarbu."

Geriausi ACB lygos ir Eurolygos penketai be "Barcos" žaidėjų: "Su žaidėjais ar personalu apie tai nekalbėjome. Vyresniem nei 30 metų nemanau, kad tai taip svarbu. Žaidėjams tai yra geras dalykas, bet kartais jie pasirenka tave, o kartais – ne. Visi žino kokį sezoną turėjo kai kurie mūsų žaidėjai. Yra daug žmonių, kurie balsuoja."

Apie Tavaresą: "Kai kalbate apie žaidėją, visada galvojate kaip apie visumą. Galvoju ne apie tai, kaip sustabdyti Tavaresą, o apie tai, kaip sustabdyti Madridą. Jie daug ką daro gerai. Ypač puolime jie patenka į Eurolygos trejetuką. Tai mane labiau neramina. Stengiesi viską sustabdyti, bet prieš geras komandas kartais tenka rizikuoti. Negalime galvoti tik apie Tavaresą."

Trys pergalės iš eilės prieš "Partizan": "Turi turėti didesnį nugalėtojų charakterį, nei Madridas. Jie žais kitaip, bet nemanau, kad bus blogiau."

Apie Finalo ketvertą Kaune: "Nuo tada, kai ši arena buvo pastatyta, buvo laiko klausimas, kada joje vyks finalo ketvertas. Jie yra pasiruošę tokio tipo vakarėliams. Žmonės smagiai praleis laiką, finalo ketvertas yra tinkamoje vietoje dėl meilės krepšiniui Kaune.

Apie minučių paskirstymą: "Šiuo metu negalime galvoti apie antrąsias rungtynes. Yra tik Madrido "Real". Turime padaryti viską, kas įmanoma, kad patektumėte į finalą, o tada pamatysime. Kad žmonėms būtų gerai, labai svarbu pailsėti ir dėl taktinių variacijų, kurių Madridas gali iš mūsų reikalauti."

Žinutė gerbėjams: "Žinutė aiški. Atiduokime viską. Pas mus Kaune bus žmonių. Aikštėje žaidžia penki prieš penkis." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą