NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Liepos mėnesio apžvalga |2010|

2010-07-31
Šiandien skaičiuojame paskutinę Liepos mėnesio dieną, o pasirodo ir visas Liepos mėnuo mums neatsakė į labiausiai rūpimą klausimą šiai dienai, kur žais Šarūnas Jasikevičius kitą sezoną? Atrodo, kad Šaras neskuba rinktis komandos, o gal tiesiog laukia geresnių pasiūlymų, tačiau iš Liepos mėnesio įvykiu akivaizdu, kad Lietuvis trokšta likti Atėnų „Panathinaikos“ komandoje. Tad svarbiausi įvykiai Liepa buvo šie:

Liepos 2 diena. Izraelio spaudoje pasigirsta gandai apie tai, kad Šarūnas Jasikevičius jau greit sudaris naują sutartį su Tel Avivo „Maccabi“ komanda, pagal kurią lietuvis už du metus gautų 1.2 milijonus eurų

Liepos 3 diena. Šarūnas Jasikevičius paneigia gandus apie susitarimą su Tel Avivo „Maccabi“ komanda, teigdamas, kad net nėra arti susitarimo su šia ekipa. Tačiau lietuvis pradėjo derybas su Atėnų „Panathinaikos“ komanda dėl naujos sutarties.

Liepos 4 diena. Atėnų „Panathinaikos“ nesiruošia pasiūlyti naujos sutarties Šarūnui Jasikevičiui, teigdami, kad net ir V.Spannoulio išėjimas neturi įtakos tam, kad būtų išsaugotas Šaras.

Liepos 5 diena. Milano „Armani Jeans“ įsitraukia į kovą dėl Šarūno Jasikevičiaus. Iki tol realiausi pretendentai įsigyti Šarą buvo Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandos.

Liepos 6 diena. Pasklinda kalbos, kad Atėnų „Panathinaikos“ ir Šarūnas Jasikevičius artėja prie susitarimo. Graikų komanda lietuviui siūlo 700.000 eurų už metus, tai kur kas didesnė suma, nei, kad siūlė Tel Avivo „Maccabi“ komanda 1.2 milijonus eurų už du metus.

Liepos 11 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komanda mažina sutarties atlyginimą. Pagal naujas žinias Graikijos čempionų komanda siūlo ne daugiau, kaip pusė milijonų eurų už metus. Nors prieš kelias dienas kalba ėjo apie kur kas didesnę sumą.

Liepos 14 diena. V.Spanoulio išvykimas spartina įvykius dėl naujos sutarties su Šarūnu Jasikevičiumi. Tuo tarpu pats Šarūnas Jasikevičius ir toliau rodo iniciatyvą ir norą likti Atėnuose, tačiau pasiekti kompromiso vis dar nepavyksta.

Liepos 22 diena. Šarūnas Jasikevičius pagerbtas Vilniaus „Siemens“ arenoje „Lietuvos ryto“ šlovės alėjoje. Šarūnas Jasikevičius už Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda žaidė vieną sezoną 1998-1999.

Liepos 23 diena. Šarūnas Jasikevičius pradeda pasiruošimą naujajam sezonui. Lietuvis prakaitą liejo Atėnų „Panathinaikos“ salėje pagal individualią programą kartu su kitu „Panathinaikos“ žaidėju George Bogris.

Liepos 31 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komanda dairosi naujo gynėjo, tačiau neatmeta galimybės atnaujinti kontrakto su Šarūnu Jasikevičiumi.

Jau rytoj prasidės paskutinis vasaros mėnuo, tad kas nespėjot lėkit pailsėt ir pasidžiaugti paskutinėmis vasaros dienomis.

0 comments:

Rašyti komentarą