NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Balandžio 18 d. bus sužaistas nukeltas mačas su "Besiktas".

Lietuvos jaunimo iki 18m rinktinė Europos čempionė!

2010-08-02
Sveikiname Lietuvos krepšinio jaunimo iki 18 metų rinktinę iškovojus Europos čempionato aukso medalius. Vakar mūsų šalies jaunimas Vilniuje vykusiame Europos vaikinų iki 18 metų krepšinio čempionate finale palaužė Rusijos rinktinę 90-61. Lietuvos jaunimas nenuvylė Vilniuje susirinkusių sirgalių ir padovanojo jiems neužmirštamas akimirkas. Naudingiausiu čempionato žaidėju buvo išrinktas Jonas Valančiūnas.

Lygiai prieš šešiolika metų Šarūnas Jasikevičius taip pat tapo Europos vaikinų iki 18 metų čempionu. Tik tą kart finalas nebuvo toks lengvas, Lietuviai finale įveikė Kroatijos bendraamžius 73-71. Be Šarūno Jasikevičiaus, tais metais žaidė ir kiti vėliau tapę garsesni krepšininkai, tai Andrius Jurkūnas, Arnas Kazlauskas, Kęstutis Marčiulionis, Kęstutis Šeštokas, Žydrūnas Urbonas ir kt. Kai kurie iš jų vėliau apsivilko ir Lietuvos vyrų rinktinės marškinėlius.

Džiugu, kad mūsų šalyje auga jaunimas, kuris jau dabar skina pergales tarptautiniuose turnyruose, tai rodo, kad turime puikią krepšinio ateitį, kuri vėliau į pergales ves ir vyrų rinktinę. Reikia tikėti, kad namų sienos padės ir kitais metais vyksiančiam Europos vyrų krepšinio čempionatui Lietuvoje, kaip tai padėjo mūsų jaunimui. O dar džiugiau ir, tai, kad kitais metais rinktinėje galime išvysti ir vėl Šarūną Jasikevičių. Galbūt, tai bus paskutinis kartas, bet tegul jis būna neužmirštamas.

0 comments:

Rašyti komentarą