NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Dukra – vėl ant Š.Jasikevičiaus rankų

2010-12-04
Šarūnui Jasikevičiui padaugėjo rūpesčių. Bet jie daug malonesni, nei krepšinio aikštėje – į Vilnių atvažiavo atleto draugė Anna su jų dukra Aila.

Vilniaus “Lietuvos ryto” komandos įžaidėjo 34 metų Šarūno Jasikevičiaus draugė,11 metų už krepšininką jaunesnė graikė Anna Douka su jų dukra į Vilnių atskrido praėjusį šeštadienį.

Tuo labai džiaugiasi krepšininko tėvai Linas ir Rita Jasikevičiai, kurie dar nebuvo ant rankų laikę rugsėjo 22 dieną Atėnuose gimusios anūkės.

“Iki šiol mažylę buvome matę tik nuotraukose. Man ji panašesnė į Šarą, nors turi ir mamos bruožų”, - šyptelėjo pastarosiomis dienomis ligos į patalą paguldytas L.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius su drauge ir dukra Vilniuje įsikūrė name Žvėryno rajone. Būstą krepšininkui skyrė “Lietuvos ryto” klubas, kuriame vienas geriausių visų laikų Lietuvos įžaidėjų rungtyniauja nuo lapkričio vidurio.

Noro visai šeimai būti kartu neatšaldė net Lietuvą sukausčiusi žiema, nors Atėnus, iš kur atvyko Anna ir Aila, dabar glosto 15-20 laipsnių šiluma.

Tiesa, Š.Jasikevičius neturi daug laiko pabūti su šeima – varžybų ir treniruočių grafikas labai įtemptas.

Kai “Lietuvos ryto”ekipa šią savaitę keliavo į Italiją žaisti Eurolygos mačo su Sienos “Montepaschi“, A.Doukai prižiūrėti atžalą padėjo R.Jasikevičienė.  Bet persikelti pas sūnų į Vilnių Jasikevičiai neketina.

“Net negalvojome apie tai. Turime Kaune savo namą. Jie yra šeima ir puikiai tvarkosi. Aišku, sunku dabar Annai, atvažiavusiai iš šiltų kraštų, juk kažkam reikia ir į parduotuvę nuvažiuoti. Bet ji netrukus turės pagalbininkę, bus lengviau”, - aiškino L.Jasikevičius.

Paklaustas, ar jo sūnus yra geras tėvas, L.Jasikevičius nesuabejojo: “Žinoma. Jis labai stengiasi, kai būna su dukrele. Tik gaila, kad trūksta laiko. Nuolat varžybos, po dvi treniruotes per dieną. Tad ne visąlaik fiziškai suspėja”.

Krepšininko tėvas stengiasi nepraleisti nė vienerių rungtynių, kurias “Lietuvos rytas” žaidžia namuose.

L.Jasikevičius eina į Halę pasižiūrėti ir “Žalgirio” kovų Eurolygoje. Buvo jis ir pirmojoje šį sezoną stipriausių Lietuvos klubų akistatoje, kurioje lapkričio 21 dieną žalgiriečiai palaužė “Lietuvos rytą”.

Garsaus krepšininko tėvas jau priprato, kad jo sūnus žaidžia prieš savo gimtojo miesto klubą.

“Jis juk prieš “Žalgirį” žaidė ir su Liublianos “Olimpija”, ir su “Barcelona”, ir su Tel Avivo “Maccabi”, ir su Atėnų “Panathinaikos”. Tad dėl to nepergyvenu, į viską žiūriu paprastai”, - tvirtino L.Jasikevičius. Jam tik gaila, kad Vilniaus komandai net su tokio lygio įžaidėju, kaip Š.Jasikevičius, nepavyksta galutinai išbristi iš nesėkmių liūno.

“Tai – buvusio trenerio Draženo Anzulovičiaus palikimas. Girdėjau, kad jo vadovaujamos treniruotės buvo nevisavertės. Buvo klaidų ir komplektuojant komandą. Todėl reikia laiko atsigauti. Gaila, kad vilniečiai paleido Rimą Kurtinaitį. Trenerį, su kuriuo laimėjo viską. Bet čia jau klubo reikalas, ne man spręsti”, - kalbėjo L.Jasikevičius.

šaltinis: sportas.info

2 comments:

Kristina rašė...

Oba, i zveryna persikrauste :)) Ziauriai gerai :D Dabar tikrai galesiu tiketis ji sutikti parduotuveje! :DD

Mindė rašė...

Tikėkis :)

Rašyti komentarą