NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kova dėl teisės žaisti Eurolygos finalo ketverte

2012-04-04
Atėnų "Panathinaikos" su Šarūnu Jasikevičiumi šį ketvirtadienį stoja į žūtbūtinį mūšį dėl kelialapio į Eurolygos finalo ketvertą Stambule.

Jau aišku, kad finalo ketverte žais Barselonos "Regal FC Barcelona, Maskvos CSKA ir Pirėjaus "Olympiacos", o dėl paskutinio bilieto kovos dabartiniai čempionai Atėnų "Panathinaikos" ir Tel Avivo "Maccabi" komandos.

Graikai ketvirtose ketvirtfinalio serijos rungtynėse Tel Avive 78-69 palaužė "Maccabi" komandą ir išlygino serijos rezultatą 2:2. Šarūnas Jasikevičius buvo vienas pagrindinis pergalės kalvių ypač sėkmingai žaidęs rungtynių pabaigoje. Lietuvis per 21 minutę pelnė 13 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Po šios pergalės "Panathinaikos" susigrąžino aikštės pranašumą.

Šarūnas Jasikevičius atkrintamosiose varžybose vidutiniškai renka po 9,3 taško, atlieka 3,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 1 kamuolį, perima 0,8 kamuolio, suklysta 1,8 karto ir renka po 9 naudingumo balus per rungtynes. Dvitaškius meta 50 proc., tritaškius 55,6 proc., baudos metimus 100 procentų taiklumu.

Lemiamos penktosios Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp Atėnų "Panathinaikos" ir Tel Avivo "Maccabi" įvyks šį ketvirtadienį 21:45 val.

0 comments:

Rašyti komentarą