NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Norėčiau atkreipti dėmesį į teisėjų darbą"

2012-05-11
Šarūnui Jasikevičiui Eurolygos pusfinalio rungtynės su CSKA buvo kitokios. Lietuvis pirmą kartą savo karjeroje pralaimėjo finalo ketverto rungtynes. Po pralaimėjimo Maskvos klubui "Panathinaikos" įžaidėjas negailėjo kritikos teisėjų darbui. Krepšininkas taip pat prisipažino, kad sekmadienį sieks pergalės mažajame finale, tačiau tai jau bus pasirengimas Graikijos lygos finalams.

"Aš labai didžiuojuosi savo komandos draugais. Manau mes daugelyje vietų žaidėme daug geriau, turėjome gerą planą, tačiau nepavyko"

Apie teisėjų sprendimus: "Tai gėda kas atsitiko. Norėčiau atkreipti dėmesį į teisėjų darbą, tačiau nenoriu kritikuoti ir patekti į nemalonią situaciją. Buvo dalykų, kurie neatitinka krepšinio. Mažasis finalas, tai garbės dalykas, eisime ir kovosime dėl pergalės, tačiau tai jau bus pasiruošimas mūsų kitiems sezono tikslams. Tai mano pirmasis pralaimėjimas finalo ketvertuose. Negaliu visada laimėti".

Apie savo asmeninį pasirodymą: "Manau turėjau geras rungtynes. Tai yra Obradovičiaus ir Diamantidžio nuopelnas. Treneris man statydavo į tas vietas kur galėčiau būti naudingas. "Panathinaikos" pelnytai atstovavo savo klubui ir šaliai. Dabar turime ruoštis finalui su "Olympiacos".

0 comments:

Rašyti komentarą