NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Gerai, kad šiandien komandai nesumaišiau pasiekti pergalės" (VIDEO)

2014-02-13
Šarūnas Jasikevičius po pirmosios pergalės Eurolygos Top16 etape džiaugėsi, kad blankus asmeninis pasirodymas nesutrukdė komandai pasiekti pergalės.

Po traumos atsigaunantis krepšininkas taip pat minėjo, kad kol kas sunkiai sekasi surasti savąjį žaidimą.

- Kas lėmė šiandien pergalę?
- Labai daug faktorių susidėjo. Varžovas buvo kiek silpnesnis, nei kiti penki su kuriais jau teko žaisti Top16 etape. Žaidėme gana "normaliai", visi faktoriai susidėjo ir galutinis rezultatas gavosi pergalė.

- Ar aikštelėje pasijuto Kšištofo netektis?
- Šiandien daug faktorių buvo mūsų pusėje - žaidėme namuose, varžovas turi daug netektčių ir su didžiausia pagarba šiai komandai, tačiau jie nėra pats stipriausias varžovas. Mes žinome, kad Belgrade bus viskas kitaip. Duok Dieve, kad mūsų žaidimas pagerėtų ir būtų pergalių daugiau už ko būtų galima dar kabintis. Nors tai kiek banaloka, tačiau jei eisime iš varžybų į varžybas, tai nežinai kas gali nutikti.

- Ar davė kokios įtakos laikas praleistas pajūryje?
- Pajūryje mes daug krepšinio treniruočių neturėjome. Ten daugiau buvo atsigavimui, fiziniam pasirengimui skirtos treniruotės. Nesame mes labai pavargę ir nereikėjo mums ten labai atsigauti, tačiau tokia pauzė sezono viduryje tik į naudą gali būti.

- Jums šiandien sunkokai sekėsi.
- Aš dabar jaučiuosi kaip prieš sezoninėse rungtynėse. Kamuolys krenta iš rankų, išėjęs visai iš formos, dar nepasisekė man čia su trauma. Kiekvienam žaidėjui sugrįžus po traumos yra sunku, o tokio amžiaus kaip man iš viso sunku. Atsigavimas ir atsistatymas žymiai ilgesnis. Gerai, kad šiandien komandai nesumaišiau pasiekti pergalės, o dabar reikia dirbti, kad sugrįžtu forma. Prieš traumą iš tikro labai neblogai jaučiausi, žaidimas gerėjo, pats jausmas krepšinio gerėjo. Tokia krepšininko dalia jei iškrenti reikia stengtis vėl atsistoti.

- Tris kėlinius žaidėte visai neblogai, ar ketvirtajame kėlinyje vėl išlindo senos bėdos?
- Aš noriu būti teisingas. Mes žaidėme gerai, tačiau ir varžovai mums leido taip žaisti. Po pralaimėjimų serijos mes dabar nepradėsime žaisti kaip kokie supermenai. Mes galime, tai padaryti po truputi ir šiandien buvo žingsnelis į priekį. "Partizanas", kad ir nukraujavęs, tačiau rimta komanda su geru treneriu. Jie lengvai taškų nedalina, tačiau reikia pripažinti, kad išvykose žaidžia prastai.

- Dėl ko tą techninę pražangą užsidirbote?
- Truputi mane ten palupo, tačiau kai esi silpnas, tai tave ir lupa - būtum stipresnis neluptų. Teisėjas davė techninę tikriausiai dėl to, nes tas pats teisėjas davė D.Vujosevičiui, tai gal norėjo išlyginti. Aš nieko ten labai ir nesakiau, bet mano situacijoje kai esu tokioje formoje reikėjo bėgti į gynybą ir nekalbėti.


0 comments:

Rašyti komentarą