NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kalnapilio apdovanojimuose Š.Jasikevičius nuskynė "Metų paslaptinguolio" titulą

2014-05-01
Trečiadienį po pirmųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų žalgiriečiai rinkosi į "Žalgirio" arenoje esantį "Kalnapilio" barą kur įvyko išskirtiniai krepšininkų apdovanojimai.

"Kalnapilio" organizuotose rinkimuose žaidėjams atiteko apdovanojimai šešiose skirtingose nominacijose.

Pirmojoje nominacijoje "Metų procentas" nugalėjo Robertas Javtokas. Šioje kategorijoje pretendavo tapti ir Š.Jasikevičius, kuris šį sezoną prametė vos vieną baudos metimą.

"Metų jaunuoliu" išrinktas Tomas Dimša, o kategorijoje "Metų puft ir tu jau" nugalėjo buvęs "Žalgirio" aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius, kuris dabar žaidžia Valensijoje.

Komandos legionierius Justinas Dentmonas šiose apdovanojimuose laimėjo du titulus - "Metų žemės traukos nepaisymas" ir "Metų draugystė".

"Metų paslaptinguolio" nominacijoje triumfavo Šarūnas Jasikevičius, kurio jaunystės paslapties niekas negali įminti.

Baigiantis ceremonijai Š.Jasikevičius dėkojo "Žalgirio" sirgaliams už palaikymą: "Svarbiausia, kad turime kontaktą su sirgaliais. "Žalgiris" visada, visoje Europoje garsėja ir toliau manau garsės labai gerais fanais. Išlikite su komanda ir gerais momentais kas labai lengva, bet ir tokiomis akimirkomis, kai pralaimime. Kaip šiais metais. Bet kartu manau turėsime labai neblogą sezono pabaigą".

0 comments:

Rašyti komentarą