NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Eurolygos pokyčius: "Nuostabu žiūrėti kaip mūsų sportas plečiasi ir auga" (VIDEO)

2016-07-02
Ketvirtadienį Barselonoje Eurolygos treneriai susirinko į posėdį, kuriame buvo pristatytas naujas lygos formatas ir pakitimai taisyklėse.

Naujoje Eurolygoje dalyvaus 16 komandų, kurios reguliariajame sezone tarpusavyje sužais po du kartus.

Susirinkime dalyvavęs Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi plečiančia ir augančia Eurolyga:

"Nuo to laiko, kai buvo įsteigta Eurolyga ji visada žengė į priekį. Net ir maži žingsniai leisdavo lygai plėtotis. Naujasis formatas bus didžiulis žingsnis pirmyn. Kalbame apie produkto kokybę, kuri buvo sukurta patrauklesnė žiūrovui. Tai dar vienas žingsnis, ir tai ne mažas, o milžiniškas. Nuostabu žiūrėti kaip mūsų sportas plečiasi ir auga.

Kai matai projektą tiesiai prieš savo akis ir kai tau paaiškinai kaip tai bus įvykdyta, viskas tampa aišku, tikroviška ir įdomu" - kalbėjo Kauno "Žalgirio" treneris.

Nuo kito sezono įsigalios taisyklė griežčiau traktuojanti pražangas, kuri manoma pavers krepšinį greitesniu, bei patrauklesniu žiūrovų akiai. Besiginanti komanda siekianti ne perimti kamuolį, o specialiai nutraukti greitą ataką bus baudžiama nesportine pražanga.

"Tai pagreitins žaidimą. Manau, kad sirgaliams patinka greitos atakos ir greiti pokyčiai abėjuose aikštelės pusėse. Tikiuosi, kad tai sumažins rungtynių stabdymą, bei turėsime daugiau taškų ir atakų.

Mes treneriai su tuo sutinkame ir svarbu, kad buvome dalis šio nuosprendžio. Tai mūsų gyvenimas, mes mylime šį sportą ir rūpinamės juo. Diskutuoti su teisėjais ir rasti bendrą kompromisą kaip šis - tik krepšinio naudai" - kalbėjo Š.Jasikevičius.


0 comments:

Rašyti komentarą