NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Šiandien buvo žaidėjų, kurie turėjo žaisti daug ir gerai, bet to nepadarė"

2021-03-28
Šarūnas Jasikevičius po sunkios pergalės Ispanijos lygoje prieš Funelabrados "Urbas" komandą teigė, kad komanda atrodė prastai tiek puolime, tiek ir gynyboje:

"Mes nebuvome geri nei puolime, nei gynyboje. Turėjome problemų, nes kartais pasirenkame, kuriuose rungtynėse žaisime kiečiau, o kuriuose ne. Šiandien buvo žaidėjų, kurie turėjo žaisti daug ir gerai, bet to nepadarė."

Katalonų treneris prieš laukiančia sunkią savaitę pasidžiaugė tik tuo, kad pavyko laimėti ir Mirotičius su Higginsu gavo poilsio:

"Fuenlabrada sužaidė labai geras rungtynes. Jie išėjo į rungtynes su daug didesne energija, nei kad mes. Kovojo dėl visko kaip ir buvo galima tikėtis iš komandos, kurioje pasikeitė treneris. Tokiu atveju visada yra reakcija iš žaidėjų, kurie nori išsikovoti vietą komandoje. Teigiamas dalykas, kad pavyko iškovoti pergalę prieš dvigubą savaitę, kuri mūsų laukia. Taip pat Mirotičius ir Higginsas galėjo pailsėti. Neturime daug laiko ir žinome, kad mūsų laukia sunki savaitė" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą