NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Antroji rungtynių pusė gynybos prasme buvo nuostabi"

2021-03-20
Šarūnas Jasikevičius antrą kartą šiame sezone pranoko Ettore Messiną. Lietuvis po pergalės Milane teigė, kad gynyba antroje mačo pusėje buvo tiesiog nuostabi:

"Esu labai laimingas šia pergale. Manau, kad antroji rungtynių pusė gynybos prasme buvo nuostabi. Pirmoje mačo dalyje keletas detalių mus skaudžiai baudė. Tai nuostabus darbas, atvykti čia ir nugalėti labai gerą "Armani" komandą, kuri turėjo puikią pergalių seriją. Palikti juos su 56 taškais yra tikrai kažkas ypatingo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius nemano, kad ši pergalė tapo pareiškimu varžovams kovojant dėl titulo:

"Tai tik vienas vakaras. Sezono metu mes sužaidžiame 80 rungtynių. Kuomet žaidi Ispanijos lygoje kiekvienos rungtynės yra panašaus lygio. Aš netikiu pareiškimais, sekančios rungtynės - nauja istorija, bet šiandien turime būti laimingi. Milano komanda žaidė po puikios pergalės Maskvoje, pelnydama daug taškų, o Punteris ir Shieldsas žaidžia puikiame lygyje. Mes sugebėjome juos pristabdyti ir sumažinti jų procentus, bet kaip jau sakiau, tai yra žaidėjų nuopelnas, bet jokių pareiškimų nėra. Kitos rungtynės yra nauja, skirtinga istorija." - teigė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą