NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Mes sulaužėme visas gynybos taisykles"

2021-04-22
Eurolygos reguliariojo sezono nugalėtojais tapę Barselonos krepšininkai gavo šaltą dušą nuo "Zenit" komandos pirmose ketvirtfinalio serijos rungtynėse.

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo liko nusivylęs komandos gynyba pirmoje rungtynių pusėje:

"Sveikinimai Xavi Pascualiui ir "Zenit" komandai. Manau, kad jie atėjo į rungtynes su labai aiškiomis idėjomis kaip reikia žaisti ir buvo daug solidesni už mus, o ypač gynyboje. Mūsų pirmoji rungtynių pusė gynybos prasme buvo labai bloga. Negalima pradėti atkrintamųjų tokiu keliu. Aišku mums pavyko atsigauti, bet to neužteko. Jie pataikė labai sudėtingų metimų ir nusipelnė pergalės." - sakė Šaras.

Prastas rungtynių startas lietuviui priminė Ispanijos taurės ketvirtfinalio mačą su "Unicaja" komanda, apie kurį akcentavo savo auklėtiniams ir prieš šias rungtynes:

"Aš to nesitikėjau, nesitikėjau tokio išėjimo. Prieš rungtynes kalbėjome apie mačą su "Unicaja" komanda Ispanijos taurės varžybose. Nežinau kodėl, bet kartais mums taip nutinka. Atkrintamosiose nėra daug vietos klaidoms, kaip kad nutiko taurės rungtynėse. Tuomet mes išgyvenome, o šiandien praleidome 48 taškus pirmoje mačo pusėje. Mes sulaužėme visas gynybos taisykles, kurias turėjome. Tokia gera komanda kaip mūsų, negali praleisti per pirmąjį kėlinį 48 taškų. Tu negali to daryti." - nusivylimo neslėpė "Barcos" treneris.

Barselonos treneris liko optimistas ir teigė, kad yra laiko pataisyti situacijai į kurią pateko komanda:

"Antroje pusėje įkrovėme baterijas ir tai parodo 27 praleisti taškai, tačiau jie pataikė daug tritaškių. Aš labai nusivylęs. Geriausia naujiena ta, kad turime šiek tiek laiko pataisyti situaciją į kurią pakliuvome. Taip gali nutikti atkrintamosiose, kai žaidi prieš labai gerą komandą."

Š.Jasikevičius taip pat pripažino, kad po taurės varžybų komandos žaidimas yra kritęs:

"Po taurės varžybų nesame labai geri ir kartoju, tai jau kokius du mėnesius." - sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą