NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius: "Turime pasimokyti iš to kas nutiko Tel Avive" (VIDEO)

2021-04-02
Barselonos krepšininkai po nesėkmingo bandymo Tel Avive užsitikrinti pirmąją vietą, tai bandys padaryti šįvakar Stambule. 

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai jau turi bilietą ir namų aikštės pranašumą Eurolygos atkrintamosiose, tačiau katalonų tikslas - tapti reguliariojo sezono nugalėtojais.

"Barcos" treneris prieš dvikovą su "Fenerbahce" teigė, kad tai labiausiai patobulėjusi komanda ir Guduričiaus atvykimas davė daug naudos:

"Be abejonės, "Fenerbahce" viena iš komandų, kuri labiausiai patobulėjo. Sezoną jie pradėjo su labai daug problemų, o dabar viena iš geriausių komandų Eurolygoje. Guduričiaus atvykimas jiems buvo labai geras žingsnis. Tai atnešė labai gerų rezultatų." - sakė Šaras.

Š.Jasikevičius sakė, kad reikia pasimokyti iš klaidų Tel Avive ir akcentavo gynybą:

"Turime pasimokyti iš to kas nutiko Tel Avive. Negalime atiduoti tiek daug, ar nepelnyti daug lengvų taškų. Komandos namuose įgauna daugiau pasitikėjimo ir tuomet sunku jas įveikti. Turime tobulėti gynyboje, tais aspektais, kurie mums nepasisekė. Puolime buvome geri, bet svarbiausias dalykas, kad negalime praleisti 90 taškų." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Dvikova tarp Stambulo "Fenerbahce" ir Barselonos krepšininkų įvyks šįvakar 20:45 val.

0 comments:

Rašyti komentarą