NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Mirotičius mus gelbėjo ne kartą"

2023-05-30
Šarūnas Jasikevičius po pergalingo starto atkrintamosiose teigė, kad esminis dalykas buvo klaidos, bei Mirotičius, kuris traukė komandą sunkiomis akimirkomis:

"Manau, kad mūsų raktas yra klaidos ir man atrodo, kad trečiajame ketvirtyje nė karto nesuklydome. Ir mes pelnėme 29 taškus. Norėčiau, kad komanda geriau judintų kamuolį puolime, kad ištampytu Valensijos gynybą. Reikia atiduoti nuopelnus už Nikola Mirotičiaus rungtynes. Kai neįmeti tiek daug ir kažkas už tave išsprendžia reikalus, tai vertinama. Laimėti pirmąsias rungtynes namuose yra būtina. Turime džiaugtis ir galvoti apie savo žaidimo tobulinimą.

Nepasakyčiau, kad šios dienos rungtynės buvo psichologinė našta, bet manau, kad jie turėjo laimėti, kad vyktų į Valensiją su rezultatu 1-0. Iš pradžių mums buvo sunku įmesti. Mirotičius mus gelbėjo ne kartą. Kai mes nieko neatiduodame, tai esame labai sunkiai įveikiama komanda. Reikia sutelkti dėmesį į geresnių sprendimų priėmimą ir skaityti gynybą, bei būti kantriems.

Norėčiau, kad žaistume geresnį krepšinį, bet reikia džiaugtis. Dabar laikas vėl peržiūrėti rungtynes, išanalizuoti kas nepavyko ir iki penktadienio patobulėti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą