NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Buvome per vieną gynybą nuo visiškos kontrolės"

2024-04-13
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Pirėjuje džiaugėsi pagerėjusiu komandos žaidimu, tačiau nuogastavo, kad prarasta kontrolė neleido pasiekti pergalės:

"Tai buvo neįtikėtinos rungtynės pakeliui į atkrintamąsias. Tiek atmosfera, tiek intensyvumas. Buvo momentas, kai kontroliavome rungtynes, bet žaidėme prieš labai gerą varžovą. Buvo akimirka, kai atsilikome. Ypač pratęsime, kai buvome priekyje 5 taškais, tada praradome kontrolę ir tai buvo viskas. Tai skaudu, buvome per vieną gynybą nuo visiškos kontrolės, bet mums viskas klostėsi ne taip gerai. Mums reikia tokių rungtynių prieš atkrintamąsias. Detalės yra labai svarbios tokio tipo rungtynėse." - sakė treneris.

Šaras taip pat užsiminė ir apie atkrintamųjų varžovą:

"Daug svarbiau, kaip jaučiasi žaidėjai, nei kad jų individualus meistriškumas. Turėjome labai blogą savaitę, bet šiandien buvome labai geri. Žaidėme daug rungtynių. Taip, sezoną baigėme šeštoje vietoje. Dabar be emocijų reikia pažvelgti į Monaką. Tai viena geriausių komandų Eurolygoje. Labai solidus projektas, kuris išlaiko savo trenerius ir žaidėjus." - kalbėjo Š.Jasikevičius. 

0 comments:

Rašyti komentarą