NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Fenerbahce" šiandien nebuvo "Fenerbahce"

2024-04-06
Šarūnas Jasikevičius po pirmojo pralaimėjimo Stambulo derbyje prieš "Anadolu Efes" kalbėjo, kad tai nebuvo geros rungtynės ir pažymėjo klaidų gausą:

"Sveikinimai "Efesui" ir Tomislavui su pergale. Mums tai nebuvo geros rungtynės. Pirmajame kėlinyje padarėme daug klaidų. 10 klaidų ir 5 rez. perdavimai. Mes neturėjome ritmo ar sinchronizacijos. Paskutiniame ketvirtyje žaidėme blogai gynyboje, bet tuo pačiu pataikėme sudėtingus metimus, kurie leido mums išlikti rungtynėse. Tai nebuvo geros rungtynės. Nėra daug ką pasakyti." - sakė Šaras.

Treneris pabrėžė, kad pirmadienį laukianti dar viena dvikova su "Anadolu Efes" bus be galo svarbi:

"Rungtynės pirmadienį su "Anadolu Efes" bus lemiamos, kurios nulems mūsų situaciją Turkijos lygoje. Pirmiausia turiu išanalizuoti kas nutiko šiandien. Manau, kad komandinio žaidimo prasme, tai buvo vienos blogiausių rungtynių nuo to laiko, kai esu čia. Nežaidėme vienas už kitą. Iki "Olympiacos" rungtynių liko dar savaitė, o rungtynės pirmadienį bus didžiulės." - teigė lietuvis.

Šaro nuomone nuo pirmųjų rungtynių gruodį prieš "Efes" daug kas pasikeitė, bet jo komanda šiandien nebuvo savimi:

"Daug kas buvo kitaip. Jeigu viską apibendrinant kas šiandien nutiko, tai "Efes" buvo labiau "Efes", nei kad "Fenerbahce" buvo "Fenerbahce". Prieš rungtynes kalbėjome, kad gynyboje jie stabdo žaidėjus. Nežinau ar tai dėl savaitės pertraukos, bet "Fenerbahce" nežaidė savo krepšinio. "Efes" žaidė taip kaip ir tikėjomės, bet "Fenerbahce" šiandien nebuvo "Fenerbahce". - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą