NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 16 d. "Fenerbahce" pradeda kovas Turkijos lygos atkrintamosiose varžybose.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius geriausias rinktinės žaidėjas prie pokerio stalo

2011-08-04
Lietuvos rinktinės krepšininkai, jų žmonos bei keletas rinktinės personalo narių sėdo prie Lietuvos rinktinės rėmėjo „PokerStars“ organizuoto labdaringo sportinio pokerio turnyro stalų. Didžiausias pasaulyje internetinio pokerio kambarys Lino Kleizos fondą parėmė 4 tūkst. eurų.

Drauge su būriu geriausių Lietuvos krepšininkų prie pokerio stalo buvo sulaukta ir netikėto svečio – pokerio profesionalo Antano Guogos (Tony G). Pastarasis „sušelpė“ į turnyrą kiek pavėlavusį Šarūną Jasikevičių. A. Guoga iš savo nemažos žetonų krūvos Šarūnui padovanojo 2000 žetonų.

„Reikia rinktinę remti iki galo“, – teigė žinomas pokerio žaidėjas Antanas Guoga, kurio dovanoti žetonai Š. Jasikevičiui padėjo pasiekti finalinį turnyro stalą ir pelnyti geriausiai tą vakarą prie pokerio stalo pasirodžiusio krepšininko titulą.

„Tokia buvo mano taktika – ateiti vėliau ir galiausiai visus įveikti. Norėjau patekti į dešimtuką, kad laimėčiau PokerStars žetonų lagaminėlį“, – juokavo Šarūnas Jasikevičius, bet galiausiai pripažino, kad, jo nuomone, stipriausias iš krepšininkų buvo Mantas Kalnietis.

šaltinis: sportas.info

0 comments:

Rašyti komentarą