NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Nusivylimo neslėpęs Š.Jasikevičius: "Jei nori kovoti už šį klubą, turi bent pasistengti"

2022-04-08
Šarūnas Jasikevičius po paskutinių Eurolygos reguliariojo sezono rungtynių liko nusivylęs kai kurių žaidėjų pastangomis.

"Galbūt mes per daug prašome iš kai kurių vaikinų, bet aš prašau tik šimtaprocentinės koncentracijos, fiziškumo ir pastangų. O jei esi prastesnis už kai kuriuos "Maccabi" žaidėjus, tau to reikia. Labai lengva. Taip ir išmoksti, būdamas aikštelėje ir kentėdamas."

Trenerį taip pat piktino, tai kad katalonai per tris kėlinius praleido daugiau, nei po 25 taškus, o kai kurie žaidėjai net nesusirinko penkių asmeninių pražangų:

"Jei nori kovoti už šį klubą, turi bent pasistengti ir nežinau ar kai kurie, tai padarė. Manau, kad kai kurie žaidėjai nesupranta, kad mes stengiamės jiems padėti, bet ši pagalba nėra amžina. Kai esi jaunas, normalu pavėluoti pusę sekundės į kiekvieną veiksmą, bet privalai prasižengti, mokėti kentėti ir kovoti dėl visų kamuolių. Kodėl Calathesas ir Exumas yra tie, kurie krenta ant žemės dėl kamuolio? Tai apmaudu."

Treneris tvirtino, kad žaidėjai, kurie turėjo progų neįdėjo pakankamai pastangų:

"Matau tik tai, kad jiems malonu žaisti "Barcoje" ir būti "Palau", o tai yra didelė garbė, bet dėl šios garbės įdėta daug darbo ir šiandien esu tuo labai nusivylęs". - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą