NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Montepaschi 2009.03.24 (VIDEO)

2010-04-03
2008-2009-ųjų metų eurolygos Top16 ture Šarūno Jasikevičiaus klubas Atėnų "Panathinaikos" užėmė pirmą vietą patyrusi tik vieną pralaimėjimą. Pirmoji vieta grupėje sąlyginai leido turėti silpnesnį varžovą ketvirtfinalyje ir jau jame išvengti susitikimo su eurolygos čempionais Maskvos "CSKA" krepšininkais, bei serijoje iki trijų pergalių turėti aikštės pranašumą. Tad "Panathinaikos" varžovas ketvirtfinalyje buvo Sienos "Montepaschi" su dviem lietuviais R.Kaukėnu ir K.Lavrinovičiumi. Su šia ekipa Atėnų klubas jau du kartus žaidė reguliariajame sezone ir abi ekipos pasidalijo po pergalę. Laukė tikras mūšis dėl vienintelio kelialapio į eurolygos finalinį ketvertą.

Pagal eurolygos tvarką pirmosios dvi ketvirtfinalio serijos rungtynės vyksta aikštės pranašumą turinčios komandos arenoje. Kaip ir buvo galima tikėtis aikštėje virė atkakli kova. Praktiškai visas rungtynes "Panathinaikos" klubas pirmavo, tačiau pranašumas visą laiką buvo labai mažas, kuris neleido nei sekundei atsipalaiduoti. Tačiau savo sirgalių palaikomi žalieji išplėšė sunkią pergalę rezultatu 90-85. "Panathinaikos" išsiveržė ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių 1:0. Sekančio rungtynės ir vėl bus žaidžiamos Atėnuose.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido daugiau nei 27 minutes pelnė 4 taškus (1/3 dvitaškiai, 0/4 tritaškiai, 2/2 baudos), bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

0 comments:

Rašyti komentarą