NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Jasikevičius žaidė blankiai, o "KK Kaunas" pralaimėjo namuose

2010-12-03
Kauno "KK Kaunas" rezultatu 74-83 turėjo pripažinti Prienų "Rūdupio" komandos pranašumą. Kauniečiams tai buvo jau penktasis pralaimėjimas LKL pirmenybėse per devynerias sužaistas rungtynes. Vis dėlto bendroje turnyrinėje lentelėje Kauno ekipa su keturiomis pergalėmis ir penkiais pralaimėjimais išlieka šeštoje vietoje.

Povilas Čukinas taikliu dvitaškiu metimu atidarė savo komandos taškų kraitį, o pusė pirmojo kėlinio aikštės šeimininkai "KK Kaunas" pirmavo prieš savo varžovus. Po "Rūdupio" komandos žaidėjo V.Lipkevičiaus tritaškio penktąją pirmojo kėlinio minutę prieniškiai pirmą kartą išsiveržė ir išlaikė savo pranašumą iki pirmo ketvirčio pabaigos 15-21.

Antrasis kėlinys prasidėjo šeimininkų spurtu 13-0, o tai leido kauniečiams vėl susigrąžinti pranašumą. Spurto metu aktyviausi buvo trys Kauno ekipos žaidėjai, tai Povilas Čukinas, Šarūnas Vasiliauskas ir Simas Sanderis Vene. Kėliniui baigiantis kova vėl išsilygino, tačiau "KK Kauno" komanda išsaugo trijų taškų pranašumą 41-38.

Trečio ketvirčio pradžia sėkmingesnė buvo šeimininkams, tačiau kėliniui artėjant prie pabaigos svečiai iš Prienų vėl išsiveržė į priekį 50-48. Nuo tos akimirkos "Rūdupis" išlaikė iniciatyvą iki pat rungtynių pabaigos.

Nors paskutiniame kėlinyje kauniečiai kaip įmanydami dar bandė gelbėtis, tačiau teko pripažinti Prienų "Rūdupio" komandos pranašumą.

Vytenis Jasikevičius rungtynės pradėjo startiniame penkete, tačiau per 23 praleistas minutes pelnė tik 3 taškus (0/3 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai) ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

0 comments:

Rašyti komentarą