NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Jei taip gerai jausiuosi, tai po naujų metų viskas turėtų būti geriau" (VIDEO)

2013-12-22
Šarūnas Jasikevičius po triuškinančio pralaimėjimo Vilniaus "Lietuvos rytui" dėkojo sirgaliams už nuostabią atmosferą, bei atsiprašinėjo už blogą komandos žaidimą. Krepšininkas tikino jei jausis taip gerai kaip dabar, tai po naujų metų viskas bus geriau.


- Kokios pralaimėjimo priežastys?
- Pirmiausia reikėtų padėkoti mūsų fanams, kurie išvykoje sukūrė gražią atmosferą. Rungtynės mums tikrai nepavyko ir dėlto jų reikėtų tikrai atsiprašyti. "Lietuvos rytas" rungtynes pradėjo agresyviau ir su didesniu noru. Norėjome atsigauti, tačiau nepavyko. Senai nežaidžiau tokiose rungtynėse kur vienai komandai viskas sekasi, o kitai - niekas. Išėjome į aikštelę ne tokie agresyvūs kaip varžovai. Turėjome dar daug laiko atsitiesti, tačiau nepavyko.

- Pataikėte vos 2 tritaškius iš 23 bandymų, kas lėmė tokį pataikymą?
- Negali pykti dėlto kokius metimus mes šiandien metėme. Metėme nemažai laisvų metimų. Bamberge pataikėme - šiandien ne, bet toks yra krepšinis. Visur kažkur vėluodavome, o "Lietuvos ryto" žaidėjai būdavo palikti laisvi.

- Šiandien nepelnėte nė taško, kas nutiko?
- Jau senai taip nebuvo, kad aikštelėje puikiai jausdamasis nieko nepadaryčiau. Vis dėlto, tai yra krepšinio dalis. Bet jei vis dar taip gerai jausiuosi, tai po naujų metų turėtu būti viskas geriau.


0 comments:

Rašyti komentarą