NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

N.Vujčičius: "Šaras - daugiau nei draugas" (VIDEO-2, FOTO-1)

2014-01-16
Buvę du komandos draugai Tel Avivo "Maccabi" gretose - Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Vujčičius šįvakar stos į kovą vienas prieš kitą. Tiesa tik lietuvis žengs į aikštelę kaip žaidėjas, tuo tarpu kroatas komandai galės padėti už aikštelės ribų.

Krepšininko karjerą baigęs Nikola dabar dirba "Maccabi" ekipos vadybininku. Žalgirio TV laidai Eurolygos čempionas pasakojo apie savo santykius su Š.Jasikevičiumi, bei kitais buvusiais komandos draugai:

"Šaras - daugiau nei draugas. Kartu praleidome nuostabų laiką "Maccabi" komandoje, pasiekėme didelių laimėjimų, bei mano nuomone žaidėme gražiausią krepšinį Europos istorijoje. Visi to laikmečio komandos žaidėjai yra kaip šeima, visada palaikome ryšį. Smagu buvo vėl su juo susitikti".

Davidas Blu yra vienintelis Tel Avivo "Maccabi" klubo žaidėjas iš tos negalimosios kartos, kuris vis dar žaidžia šioje komandoje. Krepšininkas teigė, kad pažintis su Š.Jasikevičiumi jam davė daug naudos:

"Prieš Šarą esu žaidęs 5 kartus, kai 2012-aisiais jis atstovavo "Panathinaikos" komandai. Jis buvo vienas iš pirmųjų krepšininkų Europoje, kuris man padėjo suprasti ką reiškia būti profesionalu".

Kalbėdamas apie pavojingiausius "Žalgirio" žaidėjus izraelietis nedvejodamas paminėjo Šarą, kuris jo nuomone prieš buvusią komandą norės sužaisti kuo geriau:

"Šaras dėl jo patirties ir dėl to, kad žaidžia prieš buvusią komandą, todėl norės sužaisti kuo geriau".

FOTO ir VIDEO toliau >>> 

Žalgirio TV pokalbis su Nikola Vujčičiumi:


Žalgirio TV pokalbis su Davidu Blattu ir Davidu Blu:



N.Vujčičius ir Š.Jasikevičius (FOTO: maccabi.co.il)

0 comments:

Rašyti komentarą