NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Kaip visada turėjome galimybių, tačiau jomis nepasinaudojome"

2014-03-14
Į Tel Avivą sugrįžęs Šarūnas Jasikevičius prieš rungtynes buvo pagerbtas savo gero bičiulio Nikola Vujčičiaus su kuriuo porą metu žaidė "Maccabi" gretose:

"Buvau ramus visą dieną, bet tada Nikola suorganizavo visą tą ceremoniją ir suglumino mane".

"Žalgirio" įžaidėjas rungtynėse pelnė 11 taškų ir po jo taiklių metimų ketvirtajame kėlinyje kauniečiai buvo sumažinę deficitą iki 6 taškų (67-61). Po mačo gynėjas kalbėjo:

"Kaip visada turėjome galimybių, tačiau jomis nepasinaudojome. Mums, tai nuolat nutinka ir tai tampa jau įprasta šiame sezone. Jeigu atvyksti čia ir nori laimėti prieš "Maccabi" turi išnaudoti visas progas ir pasinaudoti menkiausiomis klaidomis. Bet gavosi taip, kad jie pasinaudojo mūsų klaidomis. Taip, mūsų komandai negali padėti keli traumuoti žaidėjai, bei neturime ilgo suolelio. Stengiamės gerinti žaidimą, bet tiesą sakant ne tokio Eurolygos sezono tikėjomės. Mums apmaudu, kad turime tik 1 pergalę ir 9 pralaimėjimus, tačiau nebūtų taip apmaudu jei neturėtume galimybių. Daugelyje rungtynių buvome taip arti pergalės".

Pasiteiravus krepšininko apie galimą trenerio darbą prie Atėnų "Panathinaikos" komandos vairo, Š.Jasikevičius atrėžė, kad turi sutartį su "Žalgiriu" ir neketina sustoti žaisti krepšinio:

"Esu "Žalgirio" žaidėjas ir turiu sutartį, todėl kvaila kalbėti apie trenerio darbą. Nenoriu apie, tai kalbėti. Nenoriu nustoti žaisti, nes kai tai padarysiu, tai baigsis visam mano gyvenimui. Aš jaučiuosi puikiai žaisdamas krepšinį ir nenoriu nustoti. Kartais jaučiuosi, kad galiu žaisti aukščiausiame lygyje, o būna dienų kai pasijuntu senas ir lėtas, bet aš dar negalvoju apie karjeros pabaigą".

0 comments:

Rašyti komentarą