NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Kautis jau atsibodo - norisi laimėti" (VIDEO)

2014-03-06
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Maskvos CSKA komandai kalbėjo, kad žaidžiant prieš stipresnius varžovus svarbu jų nepaleisti į priekį. Vis dėlto gynėjas prabilo, kad kovoti jau atsibodo ir norėtusi iškovoti pergales.

- Ar galima sakyti, kad šiandien viršijote savo galimybes?
- Nemanau, kad viršijome. Kai esi silpnesnė komanda labai svarbu tą stipresnę ekipą laikyti ir nepaleisti. Mes jų nepaleidome visas rungtynes. Išlaikėme atstumą, kad galėtume smogti ir kelis kartus smogėme. Gaila, kad mums pastoviai kažko pritrūksta. Visi mus giria, kad kaunamės, tačiau jau atsibodo kautis norisi laimėti. Visus metus kaunamės, tačiau už kovojimą taškų neduoda. Malonu, kad vaizdas buvo geresnis, tačiau mūsų darbe skaičiuojasi tik pergalės ir pralaimėjimai.

- Nebuvo P.Jankūno, tai teko žaisti žemesniu penketu.
- Reikia prie to prisitaikyti. Savo silpnybes privalai paversti stiprybėmis. Kadangi Paulius iškrito paskutinę minutę, tai nebuvo daug laiko kažką pasiruošti. Kaune prieš savus sirgalius visada būna geriau. Buvome arti, tačiau jau kokie keturi, penki mėnesiai, kai esame arti pergalės.

- Ar politinės kalbos veikia žaidėjus?
- Ne, neveikia. Visi žaidėjai viską seka ir palaiko Ukrainą. Tačiau čia sportas, klubinis krepšinis. Kai atvažiuoja armijos klubas gal kiek įdomiau, tačiau tokie dalykai profesionalams nieko nereiškia. Jeigu žaidi prieš CSKA, tai labiau kovosi? ne, visada stengėsi kovoti iš visų jėgų ir nesvarbu ar atvažiuoja CSKA ar "Nevėžis". Tik vieną sykį išeina geriau, o kitą kartą emocijos paveikia.

- Apie paskutinį metimą, ar tokia ataka buvo suplanuota?
- Buvo toks planas, nes žinojome jeigu žaisime du prieš du su jų penktuoju numeriu K.Hinesu, kuris keisis su gynėjais ir tiks atims daugiau laiko. J.Dentmonas mūsų komandoje žaidžia geriausiai vienas prieš vieną, tačiau šiek tiek nepavyko.


0 comments:

Rašyti komentarą