NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Šmitą: "Mačiau tik keletą žaidėjų per savo gyvenimą, kurie treniruojasi taip, kaip jis"

2020-10-14

Po saviizoliacijos grįžęs Šarūnas Jasikevičius padėjo "FC Barcelona" komandai Eurolygoje 71:66 iškovoti pergalę Valensijoje.

Katalonų vyriausiasis treneris šioje sudėtingoje situacijoje liko patenkintas pergale, bei jaunojo Srrgi Martinezo, bei latvio Rolando Šmito pasirodymais:

"Labai džiaugiuosi šia pergale. Akivaizdu, kad mums tai labai sunki savaitė. Negalėjome daug treniruotis ir komanda yra praradusi ritmą. Šiandien parodėme charakterį ir tikiuosi, kad tai yra kuo galime remtis.

Sergi Martinezas atliko savo vaidmenį, kurį ir turi atlikti. Turime blogą situaciją su dideliais žaidėjais, o Sergi gali žaisti trečioje ir ketvirtoje pozicijoje. Treniruotėse jis dirba labai gerai, bet ryškiai trūksta ritmo ir patirties. Bet minutės, kurias mes gavome iš jo mums buvo labai svarbios.

Niekas nenusipelnė tokių gerų rungtynių, nei kad Rolandas Šmitas. Mačiau tik keletą žaidėjų per savo gyvenimą, kurie treniruojasi taip, kaip jis. Jam dar trūksta patirties ir ritmo, nes paskutinius du sezonus nelabai žaidė. Bet tai buvo galimybė, kuria jis pasinaudojo.

Gynyboje visas rungtynes žaidėme labai solidžiai, tačiau antrajame kėlinyje nesugebėdavome užbaigti atakų. Varžovai pataikė daug metimų besibaigiant atakos laikui ir neturėjome tinkamo fiziškumo, kurio norėjome. Trečiajame kėlinyje buvome šiek tiek kiestesni gynyboje ir surinkome keletą lengvų taškų greitajame puolime, kurie labai svarbūs Eurolygoje" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą